Photobucket Photobucket

Nydelig!

Jeg har hatt en alldeles NYDELIG dag! :)
Jeg og Hanna dro med buss fra myre 07:30 og skulle da dra til Storkmarknes for å besøke to av de vi gikk i klassn med i forige skoleår! Og ikke minst så fikk jeg jo besøkt Lian (Lill-Ane) som er søskenbarnet mitt.
Etter å ha pratet litt med dem og vert gjennom mange akward hugz mitt i klasserom og i gangen så skulle jeg og Hanna dra videre...vi skulle nemlig besøke en større del av de vi gikk sammen med...på samme skole som vi gikk på forige skoleår....de som var dær går frisør nå, og vi gikk design og håndverk sammen!

Det var så SINNSYKT koslig å møte de fleste igjenn! Jeg og Hanna skal definitivt gjøre det igjenn!!
Og selvfølgelig gjorde disse besøkene at jeg bare savner gammle klassen endna mer! vi var en sånn fin jeng...og jeg savner det så inderlig...uansett hvor rendom jeg var da jeg kom inn døren...eller mitt i timen eller friminuttet...var det alltid noen som var random tilbake<3 og vi hadde en slik syk humor hele gjengen!

Gammle DH1A....Love it! <3

Har du en klasse du har gått i som du savner ?
er den klassen du går i nå sammensveiset? (alle snakker med alle og har en generell go kjemi)

-Mete :3

3 kommentarer

Gry

22.09.2011 kl.23:03

Katti kommer dåkker tell bodø da før å besøk mæ å Aurora ? ;P

Merethe

22.09.2011 kl.23:12

Gry:får se nårr æ har fådd lappen :D e vell litt over en måne t muligens :)må bære få lagt d t rætte så ho hanna har fri å sånnt :0 sånn at ho slæpp å skulke førr å værme xD men æ ska nu prøv å kom en tur uansett æ! :D har ei gumor æ kannj bo hoss dær så æ ska nokk lur mæ på besøøøk så dåkker to <3 :D

Tanja B. Kristoffersen

23.09.2011 kl.07:41

Syns du kan ta dæ en litn snartur te fauske å besøk ei random pija her, når du har tatt lappen (a)

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits