Photobucket Photobucket

N Y D E L I G !

Har hatt en helt fantastisk helg! og har det ennda flere timer fremover! Har nemlig hatt Tanja på besøk siden Torsdagen! og vi har sett på anime, spillt på xbox, ps3 og wii'en! vi har råna/mysa litt på "stripa" dær alle rånerne på myre kjører opp og ned i en sinnsyk saaaaaaaaaaaaakte fart...la åss si det slik...jeg blir aldri en ekte råner...jeg flyr over fartshompene, og holder meg rundt 40 km/h...gidder ikke kjøre i 5-10 km/h, har ikke så dårlig reaksjonstid at jeg må det, å har i alle fall ikke intensjon av å snirkele forbi teensa som går langs stripa for å se på de ;o

vi har også vært på cafè, sittet sammen med Andrè å sett på FAIL videoer på youtube leeeeenge, og vi har sett film hoss Tobias, og sett film hoss oss! OGSÅÅÅ hadde vi taco til middag i gårkvell! NAM!

Har hatt en ekstremt koselig helg, det må jeg bare ha sakt :D

hvordan har din helg vært? c:

-Mete :3

>>Tanja sin blogg<<

Én kommentar

Guttor

24.02.2013 kl.14:27

spiritedaway: Fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits