Photobucket Photobucket

AHAHA.....

Er jo låv å håpe at all snøen vi har fått...og ennda får bare er en aprilsnar og allt som har kommet ned er BORTE igjenn i morgen...det hadde gjort seg!  c:
Såå...dagen min i dag har bestått av å stå opp, spille sims3 (må jo ha noe tidsfordriv!) for å så grave bilen min frem fra over en halv meter snø, kjørt i ca 45 min, for at jeg ogsammboeren skule til mamma og spise middag..noe som vanligvis tar 10 min å kjøre til....yeeey for snøras og stengte veger! På tur hjem igjenn så vi en trailer som lå i grøfta å rulla...meeeen han fikk hjelp og bergningsilen stod på stedet så! :)  Utenom dette har sammboeren min vært å måkket snø av altanen/verandaen/balkongen på ene broren sitt hus, fordi han er på jobb nordaførr en plass og det er bare konen hans som er hjemme, men siden det er påske har hun sønnen deres på 2 år sammen med seg siden barnehagen er stengt, så hun får ikke måkket selv, forrståelig siden hun skal passe på sønnen sammtidig som hun gjør noe som tar lang tid! 

Så ja, dette er vell egentlig det eneste jeg/vi har gjort i dag!
Har du hatt en fin dag? c:

-Mete :3

2 kommentarer

Fade Away

01.04.2013 kl.21:31

Synes dagen din hørtes litt koslig ut ^^<3

Har og hatt en fin dag ^^

Merethe

01.04.2013 kl.21:35

Fade Away: Var veldig koselig egentlig c: hadde jeg bare sluppet å kjørt den laaange omveien c:

Det er braaa! ^___^

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits