Photobucket Photobucket

Verdens beste tørstedrikk!

HAr funnet noe jeg synes er verdens beste tørstedrikk! men ja, jeg vet "vann er den beste tørsteslukkeren" Men i min posisjon har det seg slik at jeg må få meg legetime for at de skal ta bloprøver og greier, fordi jeg blir sinnsykt dårlig i magen av å drikke bare 1dl vann! og slik skal det ikke være, allt tappe vann (rett fra kranen etc) reagerer magen min på, uansett hvor jeg er! hver gang jeg røren vann blir jeg dårlig, saft drikker jeg heller ikke mye av, bare fordi det skal blandes med vann, drikker jeg derimot slikt som imsdal, blir jeg ikke så dårlig, reagerer litt, men ikke like mye...så noe galt er det jo!

Men da har jeg altså begynnt å drikke Frisk & rød som den heter, du får kjøp den på coop for 22,- og det er med smak av vannmelon og druer og består av 80% vannmelon og drue og 20% vann og det er ikke tilsatt sukker i den men den inneholder de naturlige søtstoffene til frukten! :) 1 dl inneholder a 40kcal. selvfølgelig om jeg drikker mye av den, vill jeg jo bli dårlig, det vill man av allt! men kjenner veldig lite til vannet i juicen! og annbefaler den! den er kjemmpe goood! serlig med isbiter!


Coop bruker å kjøre en del medlemskupp på denne juien! å det er jeg takknemlig for! :D

Annbefaler dere å prøve den ut! og om du har prøvd den, hva synes du?
-Mete :3

3 kommentarer

Tanja

04.04.2013 kl.19:38

Veldig bra at du har funnet noe å erstatte vann med, og som ikke er usunt :D Derimot er det merkelig at du reagerer på vann ._. men håper legene finner ut hva som er galt :3

Merethe

04.04.2013 kl.20:30

Tanja: joopp c:
synes også det er foooorferdelig merkelig! D: for jeg har liksom ingeting imot å drikke vann, er jo sinnsykt godt etter å ha gådd tur! Men vill jo ikke drikke det når jeg blir dårlig av det! :C

Tanja

05.04.2013 kl.02:29

Sjønner det godt D:

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits