Photobucket Photobucket

Kino suprize!

Vi fannt ut i går kvelll i 6 tia at vi skulle dra på kino på stokmarknes..som ligger ca 1 times kjøring herifra *spontaaaan* også kjøpe vi biletter på nett før vi dro så slapp vi å tenke på det når vi kom dit! i tillegg så ringe jeg stakkars >Tanja< som lå å sov, mwahaha, og spurte om hun skulle noe i sånn hall ti tiden på kvelden...nei sa hun, så da ble jeg eni med meg selv i at "okei! da skal du på kino å se warm bodies me åss da!"  Og det ble hun me på! Var en koselig kvell, dro å hentet henne i veit ikke helt, 8 tiden muligens, så dro vi på rødbrygga så jeg fikk meg noe å spise. Vi gikk å kjøpte noe å ha me kinoen og så møtte vi Vegard og Frida på kinoen, for de skulle også dit så vi aftalte å sitte sammen med dem! :)

Så! Over til filmen vi så, med tittelen Warm Bodies!


Handler om at apokalypsen har kommet, nesten alle er zombier utenom en liten del mensker som har bygget en kjemmpehøy mur midt i byen for å skjerme seg. Så har va da "hoved zombien" som først ikke hadde noe navn, som følte seg anderledes enn resten, han likte musikk, likte å sammle på ting, han ville hellst ikkje spise mennesker, men han måtte...det var jo tråss allt det eneste di kunne spise.
Sammtidig som "hoved zombien" og en gjeng med andre zombier skulle ut å lete etter mat i  byen, skulle en jeng med ungdommer ut til utsiden av muren for å finne medisiner fra apoteker og slikt, som de matte ha til de på innsiden av muren. Det er i dette at "hoved zombien" og Julie som er hovedperson nr 2 møtes og ting begynner å skje inni kroppen og hodet til "hoved zombien"

*Bilder hentet fra google*

For de som ikke har sett denne...vill jeg ikke skrive så mye mer eller mer detaljert! :)
MEN! jeg annbefaler dere å se den om dere ikke har det, den er morsom,koselig og søt å litt action er det jo også! Jeg personlig må si jeg likte filmen kjemmpegodt!

Har du sett den? og hva synes du? :D

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits