Photobucket Photobucket

Subway og shopping!

Har vært en lang innholdsrik dag. sto opp, fiksa meg, spiste nesten frokost, og så bar det til sykehuset for å være med på første kursdag av "lærings og mestrings" kurset. Masse masse teori, men gikk greit, vi hadde noen små pøuser også hadde vi lunch pause på 45 minutter. Kursdagen i dag sluttet klokken 15:00, så da gikk vi til et busskur noen gater ned fra sykehuset, for å se om vi kunne ta bussen derifra og hjem til sortland i morgen...er ikke bare bare å forstå seg på allt med bybusser og slikt!

Men ja! så dro jeg og mamma å spiste på subway, elsker den plassen! <3 og så shoppet vi litt til åss selv og litt gaver! c:
Så nå er det avslappning på hotell rommet med litt musikk, tv'titting og kansje litt spilling på datan! OG SELLFØLGELIG! må man vell snakke med sin kjære sammboer som sitter hjemme alene <3

Hvordan har din dag vært?
*Skulle hatt med bilder men har ikke noe annet en mobilen å ta med...*

-Mete :3

2 kommentarer

Fade Away

25.04.2013 kl.16:07

Har ikke gjort så masse ^-^<3

Ha en fin dag videre da ^-^

RaversSpeech

26.04.2013 kl.16:15

Da er linkrunden ute c: Kanskje du ble valgt?

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits