Photobucket Photobucket

update i forhold til operasjonen!

Dette har skjedd:

Jeg var i Bodø i Februar, tok masse bloprøver, røntgen av beina mine, pratet med kostveileder, snakket med sykepleiere og snakket med en svensk hærremann som var kirurg og lege og fikk videre beskjed om å gå ned ca 15 kilo for det gjør at leveren min tømmer seg for fett og det blir også bedre plass i buken hvor de skal gjøre operasjonen, dette er viktig fordi de ikke vill skade leveren mens de holder på, så da må di ha plass, skal gå ned ca 10 kg med endret kosthold og trening, og de siste 5 på pulverkur som skal hjelpe å tømme ekstra unna i buken! gleder meg ikke til de 3 ukene på pulver du!

Så var jeg i Bodø igjenn fra 23-25 april nå! På et lerings og mestringskurs dær vi fikk maaaasse info om veldig mye, fikk snakke med ei dame som hadde tadd denne operasjonen for 3 år siden og fikk høre mye spennende angående hvordan det har gått med henne! Også var det mye teori, mye papirer og greier, men føler jeg fikk mye utav dette kurset! :)

Til nå, så har jeg gått ned 4,5 kilo av det jeg skal, kansje ennda litt mer til nå, er en liten stund siden jeg veide meg! Denne uken skal jeg ringe til overvekts enheten i Bodø forr å fortelle hvordan det går og har gått!

Slik går det altså med dette!

-Mete :3

2 kommentarer

Ida Kvernø

29.04.2013 kl.16:50

Spennanes! E så gla dine vegne:D

Merethe

29.04.2013 kl.17:55

Ida Kvernø: Jaa! :D tusn takk <3 :D

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits