Photobucket Photobucket

hva skjer i forhold til operasjonen jeg skal ta?

Jo nå skal dere høre,til nå har jeg gådd ned nesten 10 av de 15 kiloene som jeg måtte få bort før jeg får opperasjonen, fordi vi åvervektige ofte har npe som kalles "fett lever" og siden de skal opperere bak leveren, så må jeg "tømme" den for fett og unødvendige ting! slik at den blir mindre og de kan løfte på den uten å skade den, noe som er mye vanskeligere når den er stor.
Har vært noen hare måneder for å gå ned i vekt, litt opp og ned, noe dårlig motivasjon, men har prøvd å bare holde motet oppe, litt ned er bedre enn ingenting!

Så når jeg har gått ned 10 kilo, d begynner en 3 ukers lang pulverdiett, for å tømme systemet helt for fett og slikt, og deen hjelper å tømme levra ekstra gått! Gruer meg veldig til de 3 ukene! MEN det er vert det! For det betyr at jeg kansje får operasjonen i september! og det er jo ikke lenge til! :D
Og et lite pluss der, er at jeg i alle fall kan spise litt julemat...ikke at jeg er så glad i ribbe og slikt...mest bare pinnekjøtt, og det hørtes ekstremt demotiverende ut om jeg måtte ha spist "most mat" eller Pure som det heter, hele jula...tror det ville blitt hard :0

Men ja, slik går det altså med fremgangen til operasjonen! Grugleder meg!

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits