Photobucket Photobucket

Halloween feiringen

Den ble ikke det store...jeg hadde verdens mest værste **kjede seg* dag....jeg satt i sofan og ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, og jeg var dårlig i tillegg...så til slutt jikk jeg rett og slett å kjede sov på soverommet...og fikk Andre til å vekke meg etter noen timer, skulle nemlig få besøk av to veninner, så kunne ikke sove bort hele kvelden. Jeg, Hanna og Elise skulle lage taco å se en film for å være litt sosiale...vi er kansje litt dårlig på det...heheeeee. Men vi laget taco i sånn hall 11 tiden for da var Elise ferdig på jobb. også fånnt vi ut at vi skulle se Dark Shadows...har skrevet om den før en gang, Det er en av Tim Burtons filmer...og dere kan sikker søke den opp om dere ikke har sett den:)
Jeg og Hanna hadde sett den før, men vi begge liker den velldig godt og Elise hadde ikke sett den, så da ble det den :) 

Hadde en kjemmpekoselig film kvell med jentene, joda Andre var hjemme btw...men er vell ikke alle kjærester's lyst, å sitte med dama å se film sammen med veninnene hennes...ikke når det blir litt jennteprat innimellom heller, så han rømmte til datarommet med en taco i hånda, kan ikke bli sur på han for det, jeg vill jo ikke allti sitte å se på at Andre spiller med kompisene sine heller...vill jo være alene av og til, og det respekterer vi begge :')

Og siden jeg var så lur å sov tidligere på kvelden i går...la vi åss ikke får klokka var hall 6...hihiii og jeg skal på jobb NÅH! Jeg er så lur...

Ha en nydelig dag alle sammen!

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits