Photobucket Photobucket

foodgasm <3

Kveldens middag..omg....la meg forklare:

Sopp, paprika, rødløk, squash ,cashewnøtter og purreløk hakket til små biter, ikke fin hakket, ikke grov hakket men en mellomting!
Ha det på en stekepanne, ha på solsikkeolje, eller den oljen man foretrekker! ha på litt krydder, jeg brukte salt, hvitløkspepper og forest blend fra santa maria..(tror jeg den heter i alle fall!) og så begynner du å steke blandingen, ikke stek den for mye, den skal være slik at det som er i den skal ha litt tyggemotstand...ikke sånn bløt stekt aktig!

Så tar du kyllingfilet, skjer i terningen...så store/små som du vill, ha dem på en annen panne enn grønsakene, litt olje, salt, tikka masala krydder og chicken and steak krydder fra santa maria og stek det til det er gjennomstekt.

Så tar du en kaserolle, har kyllingen og grønnsaks blandingen  oppi den, bland det sammen, ha i ca...4 dl mat fløte...var det jeg brukte...for jeg hadde en hel pakke og en liten slommp, ooog jeg måtte jo få brukt slommpen! også smakte jeg til med litt sallt og krydder jeg syntes ville piffe det opp litt

Til dette hadde vi fullkornspasta!

Og det ble rett og slett nyyyyydelig! Annbefaler å mekke noe slikt sammen en dag :D

Så ja..................er veldig mett...VELDIG! Og det er sammboeren også! <3(Tok desværre ikke noen bilder) :c

-Mete :3

3 kommentarer

Anette

18.11.2013 kl.23:10

høres kjempegodt ut:)

Merethe

18.11.2013 kl.23:36

Anette: :)

Kpopbeast ~ Tasuke-chan

19.11.2013 kl.18:35

Nå ble jeg sulten!

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits