Photobucket Photobucket

OVERLYKKELIG!

Andre fikk pakke i posten i dag, og vi er superglade! Han hadde bestillt en ny ruter til huset...for den som var hær da vi flyttet inn sugde! Den begynnte å neke playstation min å logge på å bruke nettet til online spill,  xbox en til Andre slet også med å få nett...Og i det siste har vi ikke kunnet laste ned fordi det har vært så dårlig..mens før kunne vi laste ned en film på noen minutter. sammtidig som vi for eksempel spillte onlinespill og lollet på face! og til slutt var gammelruteren så teit at han ikke ville la oss ha passord på nettet lengre! ._.

Og ruteren jorde jo så vi ikke fikk hastigheten vi har betalt for, den skal være 25/25mb/s og det høyeste Andre målte med gammelruteren var vell 11-12....nå er jeg så glad for at vi får brukt det nettet vi betaler for! :D

Elsker den nye lille boksen vår <3 :')

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits