Photobucket Photobucket

God morgen alle sammen!

Dagen min starta hall 7 i morgest den...sykt å tenke på med tanke på at jeg har ferie denne uken...wth?
Men fikk ikke sove fordi det var så varmt på soverommet...for vi satte varmeovnen på for mye da vi la oss...trodde jeg skulle dø da jeg våknet i 5-6 tiden! Så fikk jeg ikke sove etter det da, lå bare og kikket på instagram (Katte videoer, haha) Så tenkte jeg at siden jeg har ferie denne uken og SELVFØLGELIG måtte André på jobb denne uken etter flere uker fri! ARGH! Så jeg sa jeg kunne kjøre han på jobb så han slapp å gå ned :)
I samme farta så jeg droppet han på jobben, dro jeg og tanket bilen...er billigst søndag-mandagsmorgen så why not..hadde bare en kvart tank igjenn så, og i det jeg vendte biln nesen hjemmover kom jeg på at...eeeeh...siden jeg først er ute å kjører hvorfor ikke dra til mamma og dem og hente posten og se til huset (de er på sin første syden ferie på Gran canaria) så jeg er huspasser og jeg er vaske dame vikar for mamma på havna frisksenter (treningsenter)

Så til nå..en litt effektiv morgen? ikke noe kjemmpeviktig jeg har gjort...men er vell di små tingene som gjør dagen bra (:

Ha en strålende dag!

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits