Photobucket Photobucket

Liten bakedag

Igår sto jeg opp klokka 16:30 for å kjøre kjæresten min på jobb...dro hjem, rydda kjøkkenet og begravde meg ned i sofaen etterpå. Plutselig fikk jeg sjikkelig lysst til å lage noe, for jeg ELSKER jo å bake...men jeg gjør det ikke så ofte som før, og kjæresten min er ikke noe "kakemann" så er jo ikke noe hjelp å få av han til å spise det opp! MEN! Siden det er advent og jul straks...så er det jo en del julebesøk og generellt mye familie som svirrer rundt så kakene vill jo bli borte så da kan jeg vell lage noen, i tillegg så bakte jeg kaker som kan fryses og de er simple og enkle og ta opp å tine...ikke noe eksklusive greier men gode er de!

Så jeg rota frem oppskriftsboka til mamma og fannt frem banankake og appelsinkake! De er kjemmpesaftige og supergod! Banankaken passer definitivt godt til en kopp kaffe! <3
Her er litt instagram bilder jeg la ut i går når jeg baket  ( :

Appelsinkake:

Banankake:
Min helt nye elskling Kenwood Major <3 brukt en gang før til piske eggehvite til sveler :D
Min helt egene tilogmed<3


Flere som baker i disse dager? :)

-Mete :3

2 kommentarer

RaversSpeech

05.12.2013 kl.10:30

omnom :3

Merethe

05.12.2013 kl.10:42

RaversSpeech: sjikkelig omnom! c:

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits