Photobucket Photobucket

En oppdatering til leserne!

Så jeg lever altså...i beste vellgående faktisk! :)
Har jobbet med å snu om på livet nå i de siste ukene...jeg har stått opp 06:30 nesten hver dag, da for å kjøre Andre på jobb. Jeg må virkelig si at jeg elsker å stå opp tidlig sammen med han, få litt tid sammen på morgenen, serlig nå når sesongen i fiske virkelig starter, for eksempel i dag, begynnte han klokken 07:00 og han er ennda ikke kommet hjem..det er veldig tungt å kjedelig å være hjemme alene så lenge, og jeg er ikke så serlig glad i å være alene, vell vi har jo et lite hus, meeeen jeg er en smule husredd uansett :c

Jeg har vært på trening nesten hver dag i over 2 uker og trent i en time per gang. jeg spiser sunnere og mindre, men har ikke helt fått til å få inn alle måltidene jeg egentlig skal spise, men går bra uansett, spiser ikke mye mye mer bare fordi jeg mangler et mellommåltid.

Jeg går ned i vekt..sakte men sikkert, det går i alle fall ned da! :D

håper alle leserne mine har det bra<3

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits