Photobucket Photobucket

Nei se! En måned allerede!? *oppdatering*

en måneds tid siden jeg skrev sist...hehe..Tia går veldig fort!

Det har vell egentlig skjedd veldig lite den siste tida, vært med kjæresten, venner og familie, har vært syk i ca 3 uker så ble lit trening på meg, men starta opp på mandag igjenn når jeg følte meg frisk nokk, Så nå er det trening hvær dag i 1 time hver gang. Trener som oftest på morgenen fra 8 til 9. Rett og slett fordi jeg står opp da å kjører typen på jobb, og da kan man jo like greit utnytte dagen, eller hva? :) 
Har en periode nå hvor jeg ikke gidder spise god mat...bare fordi at smaks sansen min er fucka siden jeg har vært syk og ennda et tett i nesen og det systemet, eneste som smaker slik det skal er vann, knekkebrød og egg faktisk! så og si allt annet smaker stygt, ekkelt eller ingeting! Men hey, det er jo bare bra for vektnedgangen egentlig, får ikke lyst på noe søtsaker siden det vill smake stygt, woho. Går egentlig greit med vektnedgangen, går nedover! det går bra med maten og treningen, så hva er vell bedre enn det :)

Skal oppdatere dere med litt forskjellige greier, blandt annet:

  • Instagram
  • skole søking
  • hobby

Så det kommer ryende inn her i kvell! :)

-Mete :3

2 kommentarer

mariagasland

26.02.2014 kl.21:58

Utrolig kul blogg!! :)

Merethe

26.02.2014 kl.22:25

mariagasland: tusen takk!! (:

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits