Photobucket Photobucket

Etterlengtet helg!

Er lenge siden jeg har hatt en så sosial Lørdag og generellt helg som dette!
Sto opp idag etter en god og ikke minst lang natt søvn uten å være uvell i magen mitt på natta eller om morgenen ( har slitt med magesmerter siden jeg var ca 6-7 år og legene finner ikke ut hva det er, nei er ikke gravid ^^ ) Så sto jeg og kjæresten min opp i 10:30 tia, og jeg skulle på cafe date, som nevnt i forige innlegg, bare at vi ble mange flere enn først anntatt!
Var Jeg, Hanna, typen hennes, moren til Hanna, de to brødrene og dama til den elste broren hennes. Var så koselig å sitte sammen med masse gode folk å snakke om allt mulig, le og bare ha det fint! Jeg er vell egentlig et veldig sosialt menneske av meg, og liker å le og være med trivelige folk, men jeg har vanskelig for å bli kjennt med nye folk, jeg liker ikke ta kontakt med fremmede, jeg går ikke ut på byen for å bli kjennt med noen, jeg føler meg ikke "vel" med å gjøre det... Så er bare velldig glad når mange folk jeg kjenner samles på ett sted, og har sammlet folk jeg er komfortabel med, da slapper jeg virkelig av! :')

Men da vi var færdig med cafe besøket ble jeg invitert til å spise taco senere på kvelden sammen med hele den gode gjengen hjemme hos moren til Hanna. De er så ufattelig koselig og snill mot meg, føler meg som et familie medlem når jeg blir invitert til dem og generellt er på besøk hos dem, alle er så snille og morsome og jeg trives så godt sammen med dem. Ufattelig glad for at jeg får kjenne slike folk!<3

Takk til Hanna, Kim-Rune, Greta, Robert, Sara, Robin og Tobias for en fin, morsom og sosial helg...Det betyr mye for meg å bli inkludert som et familiemedlem , dere skulle bare visst! :')

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits