Photobucket Photobucket

Jeg har en "Hjelpe bok"Jeg kjøpte meg en nydelig og søt bok den 8.januar i år, den fannt jeg ut jeg skulle skrive i hver dag, om følelser, mestring, ting som ikke gikk som dem skulle og det som gikk som det skulle, trening, mat og vekt ++ Jeg har skrevet nesten hver dag siden den 8.januar, utenom en 4-5 dager, hvor jeg var syk og nesten ikke spise eller gjore noe skjenerellt. Jeg er litt avhengig av boken min egentlig, det skriver jeg det som jeg har på hjertet om tanker og følelser, om jeg har en tong og vanskelig dag, eller så skryter jeg om jeg har en bra dag, skryter om hva som var/gikk bra og at jeg må gjøre slikt flere ganger!
Noen sider kjefter jeg på meg selv for noe jeg har spist, eller dårlige valg jeg tok der å da, og noen sider er fyllt med store "STÅ PÅ" utrop og hjelpsomme tekster. Er godt å bla tilbake å få litt motivasjon fra ting jeg skrev for en måned sinden, å lese hva jeg gjorde den dagen for å unngå å gjøre dumme valg, den er bare fantastisk nyttig for meg den boka.
Her er den søte boka mi:


Å motivere seg selv er viktig!


Har foresten snart skrevet 100 sider i den!
Synes om den, er den ikke søt?
Har du noen motivasjons metoder? eller en litt mer privat plass å gjøre av tanker og følelser slik som jeg har boken min? :)

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits