Photobucket Photobucket

Uvær

Jeg er ikke bare såkallt "husredd" jeg får et velldig ubehag når det er storm eller kraftig vinn, slik at det bråker i hele huset, slik det har vær oss oss i nesten to uker. Men i dag slår altså "Kyrre" til (com on, Kyrre? for et sært navn på en storm) Jeg sover ekstremt dårlig når det er storm ute, våkner brått med en gang når det bråker i huset, smeller i tak og vegger og ting ute som blir slengt rundt av uværet og lager støy. Liker det virkelig dårlig! I natt/morgen skal han være på det værste, og skal regne fra 50 til 80 mm og noe vill komme som snø, dritt.
Jeg kommer i alle fall ikke til å sove godt i natt, det kan jeg skrive under på!
Håper dere der ute som også hører på stormen utefor veggene får sove bedre enn det jeg kommer til å gjøre og jeg håper dere får sove godt (:
Og resten av dere uten drittvær utenfor får ha en så god natt søvn som dere bare kan ha! ^^

-Mete :c

Én kommentar

Victoria Wisløff

13.03.2014 kl.22:40

Herlig blogg! Ønsker deg en fin kveld videre og en super helg!

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits