Photobucket Photobucket

Føler meg faktisk flink

Er velldig flink med måltidene nå, og til alle middagene har jeg mest grønnsaker, lager "hjemmelaget wok" som i å kjøpe, sukkererter(shugarsnaps), blomkål, brokoli, kål, snacks papikra el. vanlig paprika, gullerot og purreløk, har sopp til også, men plander ikke det sammen med resten av grånsakene, siden dem fortere blir dårlig. så kuttes allt og mikses, så kan jeg bare hente ferdig blanding i kjøleskapen noen dager fremover, kjekkt! Har brukt en del fiskepudding, fiskekaker og kyllingfilet som jeg skjerer i "terninger" og steker litt før jeg hiver på wok'en. også bruker jeg litt salt på og soya saus (har bare soya sausen rett på stekepanna så allt får surre litt i det)  Og midagene blir alltid friske og gode, sprø og ferske grønsaker er det beste!

lmzM4kC1NnDenne hadde jeg ikke kål i da, men en type salat blad ^^
Ting går sånn passe bra i forhold til vektnedgangen, jeg slet velldig etter jula, mista all motivasjon i juletida, spiste ikke så mye mer enn normalt, men nokk til at det gikk oppover, desværre så opp at jeg nesten havnet på utgangspunktet jeg hadde for et år siden...Men nå har jeg gått ned slik at jeg har ca 2,5 kilo igjenn før en pulverkur som jeg skal gå på i 3 uker (:
Er stollt over det jeg har greid siden nyttår, det har vært velldig hardt, serlig når jeg var syk, med influensa og feber osv, etter jeg var syk mistet jeg smakssansen for søte og syrlige ting, så allt som var inærheten av en av de to, smakte rett og slett FOR J*VELIG! Det er over en måned siden den ble borte, og har begynnt å komme litt tilbake nå, men sjokolade og juice smaker fortsatt DRITT, rart det ikke selges slankepiller som gjør at smakssansen din før søte ting blir tulla med slik at ting smaker pyton! Men i alle fall, salte ting, å hærregud hva ville jeg gjort uten salt, den eneste smakssansen som var så og si inntakt, hadde noen dager der jeg levde på knekkebrød og salt potetgull eller annen salt snacks, men måtte ikke være sånn "smågått" snacks, for det var bare ikke godt! Spiste riktignokk bare den salte snacksen som mellom måltid, satt ikke å trødde det i munnen fordi jeg hadde en "unnskjyldning" for å spise det :)
Har drukket bare vann i flere uker nå, er jo en god fordel, kansje litt vanskelig siden det blir mye salt og kroppen holder på vannet, men men, det går jo nedover med vekta så det får være til smakssansene er på plass igjenn!

Så ja, det går bra med meg! C:
-Mete :3

2 kommentarer

RaversSpeech

19.03.2014 kl.07:27

Flinke :3 Stå på videre

Merethe

19.03.2014 kl.21:25

RaversSpeech: tusen takk c: Skal jeg virkelig gjøre! :D

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits