Photobucket Photobucket

Endelig hjemme!

Etter å ha dratt hjemme fra klokka 07:30 er jeg endelig hjemme, utrolig godt å komme hjem til kjæresten! Dro til Harstad sammen med mamma og bestemor, hovedsaklig fordi mamma skulle til en kiropraktor. Så for tredje uke på rad kjører vi ca 2 t og 30 min bare for at han skal knekke henne opp i 10 min. Men HEY! etterpå dro vi på litt shopping og en tur på café for å spise lunch. Siden vi har vært i Harstad 1 gang pr uke i 3 uker nå, så shoppa jeg ikke så mye i dag, ble egentlig bare godteri til typen, noen søte bokser/beholdere til å ha grønnsaker og frukt i når jeg skal på jobb...Jeg ELSKER forresten små søte bokser, krukker og flasker...sånne som de brukte mye før når de laget hjemmelaget saft, eller syltetøy...men har mange små søte krukker og flasker og kjæresten min er en smuuule lei av at jeg drar dem med meg hjem..ehe x)

Etter vi kom hjem fra Harstad skulle vi på lysklubb på steinland, har forklart det før men en kort oppsumering, Lysklubb=kommunen ville ikke betale for at vi skulle få ha lys på steinland (ei lita bygd 10 min kjøretur fra Myre sentrum  (nermeste "tettsted") ) så dette måtte bygda fikse selv hviss vi ville ha opp gatelys og få ha lysene på. Da begynnte lysklubben/foreningen, hvor vi tar med gevinster og selger "lodd" og har da en trekning av gevinster og har en månedlig kontigent som alle betaler inn.
Er alltid koselig på disse klubb møtene, mange hyggelige eldre nabodamer og noen av de yngre som er tilflyttet, så møtes vi og spiser god mat/kaker og prater om allt mulig, kjemmpe koselig! Jeg som ikke har smakssans spiste meg et rundstykke med egg og tomat og et halvt, winerbrød tror jeg det var, er ikke sikker....sistnevnte smakte ikke godt siden det var søtt og smakssansen er fucka :c

JEG SKAL BLI FLINKERE TIL Å LEGGE UT BILDER! Skal begynne å i alle fall få tatt noen bilder med mobilen i ny og ne :)

Håper dere har hatt en fin dag lesere!

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits