Photobucket Photobucket

Oppdatering om operasjonen, tanker og følelser

Så var det vell på tide med en liten oppdatering om operasjonen, lenge siden nå :)

Joda altså, vekta går nedover, jeg har sånn ca 2 kilo igenn før jeg kan starte på pulverkuren som varer i 3 uker, før operasjon kan foretas, kan oppdatere i morgen om nøyaktig hvor mye jeg må ned før pulverkuren, jeg har ikke veid meg i dag så jeg har ikke de nøyaktige tallene. Mandag i neste uke er den opprinnelige veiedagen og ringe til Bodø overvektsenhet dagen, har ett håp om å ha 1,noe kilo igjenn å gå ned på mandag, så må bare være flink i helga!
Jeg føler at jeg har vært veldig flink med både mat og trening.Jeg trener 5 ganger i uken, med mindre jeg er syk etc, og jeg spiser 5-7 måltider om dagen, frokost, lunch, middag og mellom måltider, jeg sløyfer ofte kvelds og tar heller et mellom måltid istedet, spiser middag så sent så blir litt hard med keldsmat i sånn 10-11 tia på kvelden, så spiser heller en frukt eller noe annet lett, noen ganger bytter jeg om på middag og kvelds. Spiser "kveldsmåltidet" etter jobb i 5 tiden, og "middagen" i 8 tiden, rett og slett fordi det passer bedre med jobben til samboeren min og kontakten min i Bodø sier at det går helt fin å bytte om, så lenge jeg får i meg alle måltidene :)

Jeg er veldig flink med maten, slik som med middag, noe man ofte spiser aaaaaalt for mye av! Meg jeg lager meg posjoner med for eks. fiskekaker hvor jeg har funnet ut at til 1 middag holder det med 2 1/2 fiskekake og at det holder med a 100g kyllingkjøttdeig osv. Og så har jeg en egen "grønnsaks kopp" (haha hva faen liksom?) Men ja, det er en kopp med plass til sånn ca 1 neve grønnsaker, kjekkt og ha, fort gjort å ha litt for mye grønnsaker på panna, så jeg synes det er greit å ha noe å påpasse mengden med. Mellom måltidene skal jo ikke være store, de skal bare passe på at du ikke er utsulta til middag for eks... slik at du ikke forspiser deg når du først får mat. Så til mellom måltid bruker jeg ofte en dobbel 0 yoghurt eller kultura drikke yoghurt aktig greie, med 2 ss musli med frukt i  (tror den het kultura, med skogsbær smak)

Så ja, jeg prøver rett og slett mitt beste, og det skal jeg fortsette med til jeg er i mål, og ikke minst fortsette med resten a livet! :D

 

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits