Photobucket Photobucket

Jeg skriver lite, nei det gjør jeg ikke..

Jeg skriver SINNSYKT lite faktisk! hah! Jeg føler nesten jeg har nokk med meg selv og "dagboken" jeg skriver, den jeg skriver om tanker, følelser osv i. Men vill jo oppdatere dere her også av og til, blir vell å blogge mer om fremgang når jeg har fått operasjonen! :)
Men nå skal dere i alle fall få vite at jeg venter på å få starte på pulverkuren! å når jeg sier venter..noe de i Bodø sa "vi har ikke noe vennte tid lengre" HAHA morsomme dere er! -.-
Jeg har venntet i snart 4 uker for å få høre når jeg kunne begynne på kuren! Uken før påske var jeg kommet meg ned dit jeg måttte for å begynne på kuren, snakket med dem og de sa "vi har ikke fått operasjons datoene for etter påske". Heilt greit, er jo en erlig sak det og de sa de skulle si ifra når de fikk operasjonsdatoene...Hører ingenting før jeg selv ringer dem noen dager etter påske, nei desverre du "rakk ikke komme med på operasjonsdagene uka etter påske"...da har jo jeg bare venntet i 3 uker allerede..å de som rakk det? hvordan fikk de vite at di kunne oppereres da... når de sa til meg at "nei vi vet ikke når operasjonsdatoene er etter påska"...rart at noen andre tydelivis visste det da? FAEN altså! -.-
Men jeg venter i alle fall! woho...not..
Ellers har jeg vert syk igjenn...er 2-3 uker siden jeg ble frisk fra en influensa som varte aaaalt for lenge..og så var jeg syk forige uke rett etter påska..men nå er jeg så og si frisk igjenn, litt tett i nesa og har en stygg hoste til tider, men det går seg vell til ^^Kommer nokk noen innlegg om div ting jeg har gjort i det siste velldig fortløpende nå c:

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits