Photobucket Photobucket

1.Mai

Håper mange har hatt en fin natt til 1.Mai...anntar det finnes mange med en dårlig "dagen derpå". Personlig har jeg en fortreffelig dagen derpå..fordi jeg ikke drakk i natt jeg ;)
Jeg var opptatt med å filme mamma som hoppa i havet...haha...faen hu er ei tøff dame! og så tok vi en natt kaffe hos bestemor etterpå!

Til nå har jeg egentlig bare spillt noen runder black ops II online og så har jeg spillt Ni no Kuni i noen timer Og nå ser jeg på at typen spiller Dark Souls II med en kompis.

Blir vell sittende å se på de til mamma sender melding om at hun er på tur utover til Myre, vi skal dra å vaske på Havna Frisksenter (et av treningsenterene her) og så skal vi ta badstu woohoo! Det er så sinnsykt godt, gleder meg! Så blir det vell sikkert litt mer Ni no Kuni når jeg kommer hjem igjenn og kansje litt tv-serie titting sammen med typen :3
Så ja, slik ble/blir min natt til 1.Mai og resten av 1.Mai :D

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits