Photobucket Photobucket

NYHETER!

Da har jeg altså fått telefon fra sykehuset i Bodø! Den 19.Mai skal jeg begynne på en tre uker lang pulverkur..som betyr at etter pinsa i juni så skal jeg opereres! HURRA! etter mye slit å venting så blir det min tur!
Og for de som vill kalle dette en "lett utveg" Nei, det er ikke det for min del, for meg var det siste utveg. Jeg ser mange slankopererte som lar operasjonen gjøre sitt, å kvitte seg me de prosentene av kilo den gjør før ting stabiliserer seg og så er de "ferdige med det" så slutter de å trene, di spiser dårligere igjenn..Men jeg, jeg skal ikke gjøre det slik som mange andre (merk, jeg sier ikke alle!!) ! jeg skal fortsette å spise sunnt, trene mye, gå turer, gjøre hva jeg kan for å få det til å gå videre ned etter prosentene operasjonen tar de 3-4 første månedene, jeg skal kjempe videre! Jeg skal ikke bli tynn...men jeg skal bli mer lik normal eller normal...jeg vill dit jeg føler meg vel og kan gjøre det jeg vill uten problemer! Målet mitt er ikke å ha lår som ikke er borti hverandre, eller å ha den såkaldte "bridge" magen, hvor trusekanten hviler på hoftebenene dine å ikke på magen! det er ikke målet mitt, jeg vill bli ner normal, og finne en vekt jeg trives med, det er mer enn noe jeg kunne ønsket meg!

nnw1wYi1Po    m1qnnui1Fj


Dette, dette skal jeg klare, jeg skal jobbe hardt med dette, samtidig som jeg er på skole langt unna mine nære og kjære og skal tilpasse meg nye folk og skole! Jeg skal klare, jeg skal meste, og ingen skal få stanse meg i forsøket!

-Mete :D

 

2 kommentarer

Gry-J

12.05.2014 kl.22:09

Åh så herlig! Dette blir nok bra, og jeg har 100% troen på at du klarer dette med glans! Stå på videre! :3

Merethe

13.05.2014 kl.13:45

Gry: tuuusen takk! :D Skal gjøre allt jeg kan for å klare dette! :3

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits