Photobucket Photobucket

Klikket hjem fra Elkjøp!

Som mange vet har jeg søkt skole til høsten, med skole kommer selvfølgelig skolesaker, skrivebøker, blyanter, penn og allt annet man skulle trenge. Men som alltid på videregående...og de fleste typer skole nå for tiden, PC, viktig! En pc som funker, som ikke bråker så sinnsykt og som takler det du driver med, velldig viktig! Så idag bestille vi bursdagsgaven min, nemmelig en ny berbar pc til jeg flytter og skal gå skole, min er en smuuule velldig treg til tider, den bråker om jeg bruker flere ting på en gang og den har en veldig irriterende feil, la oss si at jeg hører på musikk på spotify, så kommer det pluttselig et sjikkeli SKURR i høytalerne og så lagger HELE datasystemet...det kan skje når jeg skriver, spiller, uansett hva, så kommer det helt ut av det blå, noen ganger ofte og noen ganger tar det lang tid mellom hver gang, men det er i alle fall MAX irriterende. Så her er pc'en som kommer hjem til meg om +/- en ukes tid:Satser på at denne vill funke fint! Kjeresten min har snakka med en gammel kompis som sier han ville gått for den og han er flink med datamaskiner. Men er jeg ikke fornøyd så leverer jeg den bare tilbake! ^^
Gleder meg til å få en data som ikke får den skurringa og en ekstremt lagg sammtidig, men skal bruke denne dataen jeg har fortsatt, skal bruke den til nedlastning og en del lagring, skal kjøpe meg en stasjoner harddisk etterhvert også til lagring av skolearbeid, filmer, serier og bilder (:

Dette er da en bursdagsgave til meg som sagt, men både jeg, kjeresten og foreldrene mine spleiser på den ^^

Anntar det er flere enn meg som elsker å starte opp en ny data? <3
Eneste minuset er jo windows 8, meeeen venner meg vell til det slik som man gjorde med vista!

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits