Photobucket Photobucket

Tilbakemelding på et bilde anyone?

Har testet litt med copy funksjonen på et redigeringsprogram jeg bruker, mest for å prøve meg litt frem for jeg synts det er stilig hviss man får det til! Jeg fotograferte da en potte plante (haha) som jeg har hjemme, dette er orginal bildet:

Og så er det da en redigerte, hoved målet var å få bort lista og blomsterpotta, og variere litt med "kopierings plass" for at det ikke skulle se så velldig kopiert ut! Så om noen vill kunne jeg tenkt meg litt tilbakemeldinger på dette bildet, jeg vet veggen bak kan virte iriterende...siden det er mønster i tapeten...skulle ha tatt den med ut å tatt bilder...meeen atm...er planten blitt velldig død...heh..

-Mete ^^

3 kommentarer

Xonix

02.06.2014 kl.16:36

Beskjæringen gjorde definitivt at du fikk et bedre bilde. Et par tips: Trekk planten litt unna (ut fra) veggen. Da blir ikke skyggen så tydelig, og hvis du i tillegg bruker stor blenderåpning vil mønstret i veggen viskes ut.

Merethe

02.06.2014 kl.16:59

Xonix: Tusen takk for tips! Skal lagre tipsene i fotomappa så jeg husker på dem til neste gang! Skal ta å sette meg mer inn i dette med blender åpning og slikt! ^__^

MsHildur90

03.06.2014 kl.12:24

Stilig ;) Jeg likte den redigeringa du har gjort, og om du følger tipsene til Xonix så tror jeg du får til et bedre bilde ;)

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits