Photobucket Photobucket

Da er skatten min kommet!

Som i dataen...ikke skattepengene haha...
Fikk min nye acer hjem i dag...brukt litt tid på å teste den litt... Er jo ikke vannt med windows 8, så tar jo litt tid å lære seg og venne seg til ting, og jeg sliter med å venne meg til tutchpadden! Er sånn som på de fleste mac'ene...bare en stor firkant, uten markerte knapper osv...så er jo litt uvannt! Men det kommer seg, og siden den er ny så er jo "muse tastene" hva skal jeg si, inntrykket...den blir jo litt lettere å trykke på etter man har brukt den litt!
Tastaturet er jeg forelsket i!!! Lyser opp rundt tastene og på bokstavene, tastene er sjikkelig flate og gode å trykke på også er de sjikkelig glatte, og et sjikkelig pluss er at om jeg vill vaske av tastaturet, så vill ikke tua/kluten/filla (hva enn du vill kalle tøystykket du vasker med) hekte seg fast i tastene, for de er kinda innfellt i dataen og stikker så vidt opp fra metall "ramma" de er nedi! ELSK!

Så atm spiller jeg sims3...haha..måtte jo teste hvordan den kjrer det i forhold til den gamle, skal også prøve litt minecraft, LOL og sikkert noen andre spill. Må også prøve litt tegneprogram etterhvert! :)

-HappyMete :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits