Photobucket Photobucket

For siste gang

I alle fall på en god stund, satte jeg foten innenfor døra på woie's blomster som "medarbeider" (var der via nav på type "opplæring i bedrift" har vært dær i nesten 2 år) Idag var i alle fall siste jobb dagen min på over en måned! Føler meg litt trist av tanken på det og jeg forstår det ikke helt liksom, hva faen gjør jeg nå?...
Vell allt har jo sin grunn og dette har den enkle grunn at jeg skal opereres på onsdag, så da er det en måned sykemelding etterpå for at jeg skal få summet meg etterpå, og for at jeg skal klare og holde spisevanene, pluss at det blir nokk noe ekstra slapphet og slikt med tanke på at det blir litt vanskeligere å ta opp næring...men det vill komme seg! (:

Og i August flytter jeg mest sansynelig laaaaangt fra her jeg bor, fordi jeg skal gå skole...Gruer meg velldig til det egentlig, helt alene på en helt ny plass, ny dialekt, ny skole MASSE nye folk å forholde seg til...vell...jeg klarer det nokk! C:

-Mete : )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits