Photobucket Photobucket

Slik blir det!

Planen min med bloggen når det kommer til oppdatering i forhold til tiden etter operasjonen, vektreduksjonen og bilder av resultater.
Bilder, det blir det ikke mye av, blir det noen er det nokk av ansiktet mitt, eller av noen randomme daglidagse greier om hva jeg gjør osv! Jeg kommer riktignokk til å oppdatere i alle fall en gang i uken om hvordan ting går, ca kg ned i vekt, hvordan det går med maten/dietten, trening/mosjon og hvordan jeg føler meg, både fysisk og psykisk! Jeg kommer til å holde "foto logg" over meg selv, tror kansje jeg tar bilder av meg selv (da av hele kroppen...ikke naken tho haha..) rundt hver 14 dag. Det er jo mest morsomt når det går litt tid mellom hvert bilde! :D

I forhold til facebook, for dere som har meg der, kommer det heller ikke til å skje mye, jeg kommer ikke til å legge ut bilder av meg underveis der...før jul. Kan jo hende noen andre gjør det, man vet aldri. Men jeg kommer ikke til å gjøre det, og noe profilbilde blir neppe endra med det første heller! :)
Jeg sender nokk heller update til mine nermeste og mine nære veninner! Som jeg stoler på holder de bilde for seg selv, så kan alle andre heller få se når jeg møter på dem, eller endrer noe her eller på face (:Får se om jeg blogger noe når jeg er på sykehuset, men frem til da, hade fra meg!

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits