Photobucket Photobucket

Sprøytestikking

Jeg her ikke noe imot sprøyter om helsesøstere, sykepleiere, leger eller kirurger osv tar det på meg, aldri hatt noe imot taking av bloprøver eller slikt, men nå når jeg selv må sette sprøyter i magen på meg selv i 10 dager, så byr det meg imot å gjøre det, Bare fordi den der "ikke skad deg selv" mekanismen finnes i kroppen. Det verste med hele sprøyte greia er jo at det gjør ikke vondt å stikke, ikke å sprøyte det inn og det svit pittelitt i kansje 30 sek. etterpå og det er det...Men er jo naturlig å tenke at en ikke vill stikke seg selv med noe som er sylskarp i magen og i tillegg skal sprøyte inn noe i der. Men etter litt om og men så får jeg nå satt sprøyta i alle fall, haha x)

Men ellers går det veldig bra! Jeg føler meg ikke sånn kjempe slapp og slikt, og gjør jeg det er det fordi jeg bare har fått i meg lite veske. Jeg har ikke hatt noe vondt på selve sårene eller generelt utenpå magen, noe luftsmerter inni har jeg jo og det er normalt, beste man gjør er å bevege seg litt, gå litt rundt eller slikt. Nå for tiden består maten min av : Supper som siles, magen tåler ikke biter ennda, så for å være sikker på at jeg ikke skal få ekstra vondt i magen så skal supper siles helt frem til onsdag nesteuke. Jeg spiser også yoghurt, drikker Biola og cultura sin drikkeyoghurt, i drikkeyoghurtene har jeg i litt kesam, for å få ekstra proteiner, noe jeg trenger mye av siden systemet mitt tar opp proteiner saktere enn før, og bare for å unne meg noe godt så har jeg noen blåbær i, som jeg da tygger ekstremt godt før jeg svelger, så det går bra :)

Såv så godt i natt som jeg ikke har gjort den siste uken! EKSTREMT GODT å komme hjem til kjeresten og vår egen seng og ikke minst et kaldt soverom! HALLELUJA liksom, hahaha :D
Var jo også helt ubeskrivelig å komme hjem generellt til typen og til katten min, var så godt å se dem begge igjenn. Litt synn i lille Zeppelin som ikke får oppholde seg på magen min lengre, har bruker jo å stå oppå meg og gi meg "katte massasje" det går nokk ikke nå lengre når jeg har alle sårene ennda og ikke minst stiftene som ikke skal takes bort før om ca 10 dager. Han får ligge på meg da...hviss han er i ro...men vi alle kjenner jo katter, ikke direkte rolige dyr når de ikke er så gamle! C:

Så allt i allt, så har jeg det kjempefint! :D

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits