Photobucket Photobucket

Dette er bare veldig vanskelig

Det er faktisk utrooolig vanskelig til tider, serlig når man ikke er vandt me det! men å bruke 20-30 min på et lite vanlig yoghurt beger...det er ikke bare bare! Jeg klarer det jo, det gjør jeg...glemmer meg kansje litt av og til å da kommer det en skje rett etter den andre, men henter meg inn igjenn etterpå! c:

Ellers så synest jeg det er helt NYDELIG å få spise rett i koppen suppe. Så nydelig med noe som har god smak og som også har en liten salt smak! Favorittene må nokk være fiskesuppe og kyllingsuppe..Har kjøpt meg Kremet kantarell og sopp suppe som jeg skal prøve i dag, gleder meg til å smake på den, er velldig glad i sopp, men får ikke spise sopp biter fordi magen vill slite med å fordøye det..så det er litt trist, men det får gå! :3

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits