Photobucket Photobucket

Verden snilleste frisør!

Jeg var nokk hos verdens snilleste frisør i dag, vet jo at hun alltid er snill, har jo klippet meg hos henne siden jeg var liten, og hun brukte å sitte barnevakt for meg og broren min. Jeg sendte melding til henne og spurte om hun muligens hadde tid til å vaske håret mitt, siden jeg er operert kan jeg ikke dusje før mandag sånn ca, etter stingene/ stiftene er tatt bort fra snittene jeg har på magen, og siden det er i mage området de har operert så klarer jeg ikke stå bøyd å bare vaske selve håret i dusjen, det blir allt for tungt for magen å stå fremoverbøyd så lenge.. Så hun sa jeg bare skulle komme innom så skulle hun vell fiske det! Hadde nemlig en tannlegetime + et nav møte jeg måtte på...og så stygt som håret mitt var da, tro meg, et slikt hår skal du lete lenge etter haha x)

Men joda, hu vaska det og satte meg i en sånn "tørke maskin" med andre ord...en STOR hårføner. Var ferdig der 10 min før tannlegetimen og tannlegen holder til i bygget ved siden av frisørsalongen så det var jo PERFEKT timing! Spurte hva hun skulle ha for det og hun sa at hun skulle ikke ha noe, det var på huset :D

Kjemmpesnill frisør har jeg! så takknemmelig for at hun tok seg tid til å vaske håret mitt selv om hun var litt opptatt! god service! ( :

Saxus på Myre er frisørsalongen jeg alltid har brukt, og vill nokk alltid gjør det!

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits