Photobucket Photobucket

Ventetid

Skjer ikke så mye i livet mitt for tiden, er sykemeldt og får ikke gjøre så velldig mye, får ikke drive med vekt trening eller annen tung trening...får gå vanlig på tredemølle på treningsenteret eller gå tur ute, ikke noe serlig fjell klatring eller slikt riktignokk, bare moderat, vanlig, ikke overanstengende gåing. Er vell ikke det jeg er mest fan av, når jeg først skal trene så liker jeg at det kjennes at jeg gjør det og at det kjennes etterpå også. Men men, det er jo for kroppens eget beste at jeg ikke overanstrenger meg! : )

Ellers skjer det vell så og si ingen ting, venter på å få svar på om jeg kommer inn på skolen jeg har søkt på eller ikke, vennter på å kunne trene litt med vekter, venter på at tanten min og søskenbarnene mine skal komme nordover på ferie, venter på det meste for tiden egentlig...Kjedelig...Men jeg har heldigvis litt anime å se på, strikke prosjekt å strikke på og ofc alle andre hobbyer jeg har...også skal jeg ta meg noen besøksturer hit å dit når jeg er litt mer stabil på måltidene og ikke blir så fort sliten i mage området av å gå mye og kjøre rundt osv. Skal bli godt å kunne besøke litt veninner rundt om kring uten å tenke på at jeg har noe jeg må rekke eller noe jeg skal dagen etterpå så jeg må tidlig hjem og slikt! : )

Gleder meg til å få livet mitt til å gå videre! :3

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits