Photobucket Photobucket

Ikke bra for spisingen min!

Jeg tror seriøst jeg må begynne å snu døgnet igjenn..allt går så fint når André er på jobb...for da står jeg opp litt over hall 7 og kjører han på jobb og er som oftest oppe hele dagen...men nå når han er permitert fra jobben, så kan vi legge oss i 3 tiden og stå opp i 11 tiden...og jeg kan finne på å sove til over 12! -.-
Noe som ikke er bra for måltids antallet jeg skal klare å få i meg på en dag! Skal spise 6 måltider om dagen 4 hoved måltid og 2 mellom målti, Men å putte inn 6 åltider fra klokka 12 og ut går ikke...da må jeg jo ha nattmat og det skal jeg ikke! så har vell blitt litt lite mat på meg noen dager..SKJERPINGS, kan ikke spise med en gang jeg står opp heller, må ta en somac tabelett (mot magesår, må gå på di i en mnd etter opr) Og den skal takes en time før man spiser om morgenen...så nå har jeg klokka på vekking i 8 tiden..så tar jeg tabeletten ooooog så legger jeg meg igjenn..haha omg null viljestyrke til å stå tidlig opp...jeg er forferdelig til å leke A-menneske... Må virkelig snu på dette nå...Så anntar det er nattinatt på meg snart da...hehhhh.....-Mete c:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits