Photobucket Photobucket

Gammel kjerlighet og hobby

Skal sette meg ned og strikke nå. Er begynnt på tunikaen jeg vist dere bilde av som jeg hadde bestillt garn og pinner til! Er kommet et stykke på den, men er enda laaaangt igjenn.. Så derfor har jeg funnet frem en gammel kjerlighet som jeg kan se på samtidig som jeg strikker! Jeg skal faktisk gå så langt som å innrømme at jeg så aldri denne serien ferdig...nemmelig Death Note... Jeg GADD faktisk ikke, fordi noen veninner spoilet og de som så den ferdig før meg maste og maste om at jeg måtte se den.. Og det tar faktisk en del av gleden fra meg, når det jeg likte å se på, blir en oppgave jeg MÅ gjøre og folk maser om at jeg MÅ...så blir det slik, jeg gidder bare ikke. Er flere år siden jeg så på den sist, men nå skal jeg se den ferdig! For jeg har fortrengt store deler av spoiler'ne som ble fortalt, og er klar til å starte på ny med den! : )Er det bare jeg som er slik i forhold til serier? Når ting blir en MÅ GJØRE oppgave folk maser om...så mister i alle fall jeg lysten til å se på det...

-Mete :3

2 kommentarer

Gry-J

23.06.2014 kl.20:58

Er helt lik. Typen maser på å se Fate zero blant annet, eller steins gate. Har enda ikke sett dem fordi jeg vil ikke når jeg blir tvunget haha x)

Merethe

23.06.2014 kl.22:37

Gry: er så umotiverende når folk skal mase om at du må gjøre ting du er glad i x)

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits