Photobucket Photobucket

Jippi! Endelig borte

Var innom legekontorer i dag for å få meg en time til å fjerne de stiftene som jeg hadde på snittene på magen min, og de sa de kunne fikse meg time med en eneste gang, fordi han som skulle gjøre det hadde tid til det akurat da jeg var der, yey! Så nå er jeg stift fri og kan dusje normalt! Det var giså grodd så bra at jeg ikke trengte strips over, så vi satte bare "doktor tape" over alle snittene, slik at jeg kunne dusje, og det ble også billigere for min del å bytte på dem! Også gjorde det ikke vondt i det hele tatt når han tok dem bort, han var velldig flink han som tok dem bort ( :

Så utrolig godt å slippe de store plastrene som vistes så godt igjennom klærne. De "poset" seg så og ble skikkelig bunglete når jeg sto oppreist...så da vistes det på klerne mine at jeg hadde noe på magen, ble slike bungler og folder på klerne mine også så..så litt dumt ut! x)

Men nå er de gone gooone gooooone! Hurra for det! :D

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits