Photobucket Photobucket

Sykemeldt

Det er litt rart for meg...joda jeg har riktignokk ikke jobbet mye, har jo vært utplasert på Woies blomster 3 dager i uken, 4 timer per dag. Jeg har vert der i litt under 2 år... Men det er utrolig rart å være sykemeldt og måtte være borte fra den lille jobben jeg hadde fordi jeg faktisk ikke får lov å gjøre noe annet en å ta vare på meg selv. Det er jo for at jeg skal få tid til å konsentrert meg om måltidene, typen mat jeg må spise siden allt skal være most og for at jeg ikke skal gjøre løft eller liknende som gjør at jeg anstrenger magemusklene mine mye... Er ikke så lenge igjenn til jeg er ferdig med sykemeldinga...men da er jeg uansett ferdig på woie's, for denne gang i alle fall. Jeg skal ikke tilbake å jobbe dær før jeg flytter for å gå skole. Men jeg får hjelpe til det i jula når jeg kommer hjem, alltid mye stress der i juletiden, så da trenger de nokk den hjelpen som er tiljengelig. Og det vill jeg jo selvfølgelig, det er kansje litt stressete på butikken der i jula...men får virkelig julesteming av det! ( :

Gleder meg til jeg har flyttet og startet på skolen, gleder meg til å føle jeg gjør noe nyttig og noe som kommer til å gjøre meg selv godt i fremtiden.

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits