Photobucket Photobucket

blandede meninger

Joda, det er veldig kjekt å stå opp tiiilig om morgenen, har stått opp ca 06:40 hver eneste ukedag i 3 uker sånn ca. Er fint å få morgenen med seg og ikke minst kjøre kjæresten på jobb å få sakt hade til han! 3 Dager i uka drar jeg rett ned å trener når jeg har kjørt han på jobb..så begynner som regel treningen ca 07:15. Trener en times tid, drar så hjem for å spise en god ettertrenings frokost!

m1qnnui1FjrPnaV0i1I6

 

Men så kommer "problemet" Jeg har ikke en drit å gjøre, ikke jobb, ikke skole and soooo on. Jeg har veldig lite energi etter operasjonen så vet også at jeg kommer til å bli insanely trøtt om ca 1 times tid alene hjemme uten noe å gjøre. Når jeg da blir trett så vill jeg, som alle andre, SOVE, men samtidig så vill jeg ikke det...fordi jeg vet at hvis jeg legger meg nå (nå= rundt 10) så kommer jeg til å sove til klokka har smøget seg mot 2-3 kanskje... OG DET VILL JEG IKKE! Antar de fleste som leser dette er som meg, og blir gretten, eller bare ikke helt intakt etter en lang blund mitt på dagen hvo man sover bort større deler av dagen. Jeg får en skikkelig influensa syk følelse når jeg da våkner, tørr å ekkel i munnen, rar i halsen, slappere enn før jeg sovna og alt for lyst for både øyne å hode!

Som sakt ble det ikke skole på meg i år, noe jeg faktisk ble en smule/opp til veldig deprimert for og gråt en del for jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, nav mener jeg er *frisk nokk* til å søke jobb...jo kan jobbe...men ikke i 100% stilling, fordi selv om operasjonen jeg har venta på er over så er ikke plagene med overvekt over dagen etter operasjonen var ferdig, så får enda utrolig vondt i føtter og knær om jeg står/går lenge rundt, men jeg har ikke rå til å bare være i, lå oss si 40-50% stilling...jeg har hus og bil og mer til som må betales på...det blir ikke nokk penger til det. I tillegg jeg som ikke har utdanning innen noen som helst jobb, siden planen var å få det dette skoleåret, så er det mye jeg ikke er kvalifisert til, og det er luuusent med jobber her på hjemplassen. Så jeg er fortvila, frustrert og deprimert på en og samme gang.

Har møte med nav i neste uke..og skal høre om de kan hjelpe meg med noe skole greier, om så jeg bare kan få tatt noen fag eller noe! Eller en alternativ utdanning jeg kan finne restplass på eller noe slikt!

jeg trenger noe å gjøre, jeg trenger struktur, jeg trenger noe å gå til om dagene.

-Mete :l 

2 kommentarer

Gry-J

28.08.2014 kl.17:37

Du kan ta skole som privatist. Da velger du noen fag og så går du opp til eksamen hvert halvår. Det koster selvsagt en del penger for hver eksamen, og en del for bøkene så det er dyrt uansett egentlig. Men man kan melde seg opp på privatistweb.no ellers så er jeg i samme situasjon, foruten om at jeg legger meg klokka fire-seks på nattmårran. Og står opp tolv, ett eller to tiden. Ser enten på serier hele dagen, eller så spiller jeg noe. For tiden går i det i Wow.

Merethe

28.08.2014 kl.19:36

Gry: Huff...har ikke råd til det :c
Satser på at jeg finner en ordning med nav hvor jeg kan ta noe kurs, fag eller kansje være utplasert en plass noen dager i uka kansje...allt gikk liksom i vasken denne høsten :/
Spiller en del jeg også, mest terraria, Cs GO, litt black ops II...mest det det går i ^^

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits