Photobucket Photobucket

Hva gjør jeg?

Er på besøk hos pappa og gjengen, har vært her siden onsdag ettermiddag. Er så  lenge siden jeg har vært hær så fant ut jeg skulle være noen dager når jeg først dro hit! Gjør egentlig ikke så mye her, snakker med pappa og Karin, spiller dataspill med småsøsknene mine/Lar dem spille alene mens jeg strikker eller noe, de er blitt så store begge to! :')

Jeg skal ikke love dere å blogge mer eller mye, jeg blogger når jeg følger jeg har noe å skrive om, eller når jeg bare vill skrive litt og føler for det.. nokk løftebryting nå. Jeg bedriver ikke tiden med mye, litt trening, ser på litt serier, snakker og henger med venner, strikker og spiller. Det er mine dager det, men må for guds skyld ikke glemme venting, venter på svar fra sykehuset om et opphold på et type "opptreningssenter" og når det er overstått så skal jeg forhåpentligvis i arbeid en eller annen plass, gleder meg og gruer meg! ^^

Ellers, skjer det lite, skjer det ett eller annet så kommer det vell inn hær, om det har noe av betydning!

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits