Photobucket Photobucket

Fersk fisk er best!

Kjørte hjem fra pappa og de på søndagen etter tidenes ferskfisk middag! Koste meg max der ute og skal ikke bli like lenge til neste besøk. Skal dit på besøk rundt den 28 for da har lillebror bursdag! Tror ikke det blir noen overnatting der da, skal jo ha barne bursdag og voksenselskap og alt der den helga såååå blir nokk bare en tur på selve bursdagen/selskapet, så får jeg dra dit en annen gang på overnatting :) 

Også fikk jeg med meg hjem masse ferdigfiksa filet av Sei og Uer som pappa hadde fiska søndag morgen, nydelig med fersk fisk! Si i dag ble det panert fisk med stekte grønnsaker, fullkornsris, og fløtesaus. Var kjempegodt! Var hos mamma å fikk låne vakumeringsmaskinen hennes slik at fisken holder deg bra lengre og så fikk jeg fordelt det i pakker så fisken er enklere å få ifra hverandre når jeg skal bruke den..HATER når all fileten bare fryses i en stor ball slik at man må tine nesten alt for å få et par fileter, og prøver man å lure et par frosne filter bort fra resten, kan du vedde på at den er maltraktert før du får den løs fra resten! Men nå slipper jeg det! woohoo!

Ellers skjedde det lite i dag da, sto opp sent, spilt litt dataspill, besøkte mamma og Tore og så har valgt oss ut to stoler å ha i stua som vi får i januar en gang, er julegave fra samboerens foreldre, de er så snille, får to stoler og en ny 3+2 seters sofa! Sofaen kommer heldigvis før jul, så da har vi plass til å ha kaffebesøk!! Gleder meg! :')

Ellers så håper jeg alle som leser her har hatt en fiiiin fin dag!

-Mete :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits