Photobucket Photobucket

Baking og fun og ørlite shopping

Har den siste tiden brukt mye tid til baking sammen med mamma og bestemor, hva er vell koseligere enn å bake julebakst sammen med familien! Vi har til nå laget rundstykker, hveteboller med og uten rosiner, kanelsnurrer og sjokoladesnurrer. Brukte de ferdigpakkene med fyll som har vert mye reklamert for på tv for tiden, og er laget av Idun. Men i alle fall så anbefaler jeg dem på det sterkeste, det fyller smelter ikke slik som hjemmelaget fyll av smør, sukker og kanel kan gjøre (til kanelsnurrer) og vill dermed ikke renne ut under eller oppå, så GO for it og prøv det ut, smaken er også god, min mening i alle fall! Den er jo en del mer klissete men vi hadde ingen problemer med å få ruller eller delt opp kanelsnurrene, no problem! så prøv prøv prøv! :D

En liten instagram snutt fra i dag, siden jeg ikke har tatt noen bilder...

I morgen skal vi lage eplekake og moccakake, gleder meg til moccakaken, har ikke laget eller smakt den før så det blir spennende!

Ellers så var Hanna hjemme helga som var også, for å feire bursdagen sin og jeg var i bø helga som var også, fordi lillebroren min hadde bursdag også! Mye kos å feiring med andre ord. Så var det jo også julemesse i øksneshallen, sååååå mye fint, elsker julemessene, er da julefølelsen kommer krypende :')
Skal vise dere noe jeg kjøpte på messa, men blir nokk senere i "dag", må få tatt bilde av dem!  jeg bare elsket dem med en gang jeg fant dem..og elsker dem enda, haha. Inntil da så ses vi!

-Mete :3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits