Photobucket Photobucket

våkenatt

Har hatt litt å tenke på som gjør at jeg ikke får sove..veldig typisk meg, men må bare leve med det for det er slik jeg funker. Så da prøver jeg heller å bruke natta og dagen i dag til å snu døgnet...har snudd det heeelt opp ned i det siste, vell noen dager går det bedre enn andre å så topp "tidlig" som i 10-ich tiden. Men får prøve å holde meg våken til det blir kveld igjen, så jeg kan legge meg til normal tid å stå opp så jeg får dagen med meg!

For å holde meg våker er vell planen hovedsakelig å enten spille noe eller se på en serie eller film nå, samtidig som jeg sysler med litt hobby greier, strikking eller litt newbie-scrapping...Har litt dårlig råd så lager en del hjemmelagede gaver i år og håper de som mottar også tenker at det er tanken som teller. Så når klokka blir rundt 7-8 så blir det en tur på trening, så får jeg ladet opp litt energi til resten av dagen! Tror nemlig det kanskje blir en Sortlandstur for å se litt i butikkene og kanskje kjøpe noen ting til scrapping eller slikt, og kanskje treffe på en gammel skolevenninne.

Om jeg har tid og energi til overs så skal jeg i alle fall vise dere litt ting jeg har laget..tror ikke alt av det jeg har laget blir "julegaveverdig" men dere skal nå få se noen ting uansett! Kan jo hende jeg legger ut noe nå på morgenen også..siden jeg nå er våken og har lite å ta meg til!

-Mete..

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits