Photobucket Photobucket

HÆH?! (doodle å følelser)

Være våken lenge og sove enda lengre?! JEG?! Aaaaaaaldriiig....heh...heh...he......

Så joda døgnsnuingen min gikk ikke som planlagt...kommer meg jo opp tidlig om jeg må..men når jeg ikke må + at typen ikke skal på jobb, så går det jammen meg dårlig, vet ikke om jeg skal gråte eller le...x)

Men får jo noe godt ut av natten, får laget litt julegaver og ellers prøvd meg på litt mer scrapping! Jeg er blitt veldig glad i denne hobbyen jeg, mest fordi den er jo super kreativ, men jeg kan holde på med den uten å føle at jeg er en failure og at jeg ikke får til, slik som jeg har gjort med tegning leeenge nå! Utenom en liten "doodle" på en liten vikarjobb i dag så har jeg ikke tegnet noe jeg har likt på i alle fall over 1 år kansje... Doodel:

ikke noe fancy shitt...hadde bare penn å sprittusj å bruke...


slik føler jeg meg når jeg tenker på tegning:*driiiiiiiiitt, kan ikke tegne noe ordentlig lengre Cry Crye Cry*

 

Men altså, så elsker jeg denne nye hobbyen min, scrapping, jeg blir så fornøyd og glad og ivrig av den, for den faller meg så naturlig, jeg liker å dekorere, elsker pynt, elsker å lage ting og tang. Den gjør meg så hel igjen, før vendte jeg meg mot tegning når jeg kjedet meg, var lei meg, sint osv...men nå har det blitt scrapping, og det føles bare utrolig godt :')

Føler jeg bygger opp den delen av meg som frafalt da jeg ikke klarte tegning...det er en god følelse <3

-Mete ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits