Photobucket Photobucket

Slit og glede

Vært stille fra meg siden Mandag...vell det har sin forklaring...fortalte jo at jeg skulle være vikar på blomsterbutikken her hjemme, og det har jeg vært hver dag siden mandag. For å si det slik, jeg tror ikke jeg har føtter lengre...de er nummen og vonde å gå med haha. Har vert arbeidsledig så har jo ikke hatt en jobb jeg går mye på siden juni da jeg jobbet der sist, men var bare 4 timer, 3 dager i uka. Nå har jeg derimot jobbet fra 09.00 til 16.30, utenom i går da var det fra 12.00 til 18.45, og fra 09.00 til 17.30 i dag....Føttene mine, dør...saaaakte men sikkert :')   Og når jeg da kommer hjem er jeg så lavt nede på energinivå at jeg sovner med en gang på sofaen om jeg legger meg litt nedpå for å hvile føttene. Har jo ikke så mye energi som jeg hadde før operasjonen, får jo ikke i meg like mye mat, så kroppen har mindre å drive meg med.
Men det er så utrolig godt å ha noe å gjøre! Elsker det, selv om det er myyyye stress, lite pauser, og vi står ca 90% av dagen, setter jeg meg så er det en pust i bakken i trappa hvor jeg kan spise å drikke litt hvor kundene ikke ser meg så godt, så man får liiiit fri til å spise, har ikke faste matpauser der skjønner dere, men det gjør ikke meg noe da! :)

Må skryte av alle de gode, fantastiske og snille folkene som jobber der, de gjør lange dager så myyyye kortere med latter og spøk! Fantastiske folk alle som en!

Her er noen bilder fra butikken, sååå mye fint!
(Watch out for dårlige mobilbilder!)

Elsker Woies blomster både butikken, tingene, plantene og mest av alt ALLE de fantastiske folkene som jobber der! <3

-Mete ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits