Photobucket Photobucket

Hei, jeg heter Merethe

jeg er 21, blir 22 i år, liker spill og anime, jeg er tidenes verste blogger som ikke blogger over flere måneder! Jeg gjør mye, men samtidig lite, jeg besøker familie, venner, hjelper til her og der og driver med hobbyer, jeg trener 3 gang i uka, og prøver og spise bra siden jeg er slankeoperert, jeg har ikke jobb, men skal begynne på skole til høsten, takk og lov for det! Men ellers, så er jeg rotete, jeg er tafatt, jeg sliter med depresjon og sliter med å ta tak i dagligdagse ting som å rydde hjemme, ta oppvask etc Jeg har alltid vært litt ekstra rotete i tillegg! så joda, velkommen til hiet mitt liksom, oppbygd av dritt og rot...som i alle fall får meg til å føle meg trygg..noe som er...GALT, for det burde ikke være slik!
Jeg begynte på medisiner i januar, så har hatt nok å tenke på, men skulle jo gjerne vert mer aktiv her...men må ta en ting av gangen. Har hatt mye besøk av min beste venninne de siste to månedene. det har vært utrolig godt og jeg trengte det virkelig. Jeg har slitt en del med å være alene og den siste tiden måtte jeg gå uten medisin og allt var bare...uuggghhhh....og enda verre en før, så var godt å ha min beste venninne her og ikke minst samboeren min som er en fantastisk fyr! Møt meg ute, og du ser et smil, noen som virker så utrolig glad og fornøyd med alt i livet sitt....bra man er flink å lage masker heh. 


Noen dager vill jeg ikke gå ut, jeg vill ikke folk skal se meg, jeg er livredd for å måtte gå forbi gjenger med ungdom, sært eller hva? jeg som bare er 21? Noen dager prøver jeg så godt jeg kan å holde hodet oppe, se litt mer imøtekommende ut, smile litt til folk som ser på meg. ellers...så ser jeg som oftest rett ned på føttene mine, føler meg tryggest med blikket på bakken, kan ikke se alle de blikkene jeg får, folket som dømmer meg, og som har gjort det lenge og som ler og hvisker når de ser meg. Ser dessverre ikke de som prøver å være hyggelige, eller de som prøver å ta kontakt med meg heller. Jeg er bare blitt slik, det man ikke ser har man ikke vondt av...sant? Man ønsker i alle fall at det skal funke slik.

Jeg er her, eksisterer i alle fall, spiller, trener, gjør mitt for å fortsette å eksistere.

-Merethe

3 kommentarer

Iselin Renée

08.04.2015 kl.12:05

Fint bilde :)

Nina

11.04.2015 kl.10:48

Kjenner meg utrolig godt igjen i det du skriver.. har det ganske likt selv.. kan gå ukesvis uten at jeg kommer meg ut, fordi jeg rett og slett ikke takler det. Jeg føler bare at alt og alle ser stygt på meg, og dømmer meg. Og av og til så føles det som ingen forstår hvordan det er, for alle bare sier at folk ikke bryr seg og at de har nok med seg selv og sånn.. men når tankene er fast bestemt på noe så er set vanskelig å endre..

Merethe

14.04.2015 kl.14:26

Nina: tror ikke alle kan tenke seg til hvordan vi tenker og føler det når folk ser på oss. Jeg for eksempel har vært vant med dette siden barneskolen at folk kommenterer og ser, for det er jo det barn gjør, og det henger sååå igjen nå når jeg er voksen! og kanskje ikke alle gjør det jeg tenker...men jeg vet noen gjør det...så da vill man jo prøve å unngå de som gjør dette!
Er tankene som er vert å endre på!

Skriv en ny kommentar

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits