Photobucket Photobucket

Blogg

Noe positivt

Har jo ikke bare negative greier i livet mitt, har samboeren, vennene mine og ikke minst familien min! Og nå i tillegg så VET jeg at jeg skal på skole til høsten, YEEEY! Blir  Vea statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører, Gleeeedeeeer meg! 

Blir jo å bo borte,(nesten) alene der nede (har ei venninne som ikke bor så langt unna), Andre blir hjemme med hus å katt, men vi klarer oss nok selv om man ikke hører mye "bra" om langdistanseforhold, men nå har vi jo vært sammen i over 3 år hvor vi for det meste har bodd sammen, så det går sikkert bra ^^,

-Merethe

Gleder meg til dagens middag!

Den står i ovnen og gjør seg ferdig nå! oppskriften er tacograteng og er hentet på Matprat.no :


(trykk på bildet over for oppskrift)-Mete ♥

Strikker smått..

Strikker mitt første små plagg nå, strikker en babybody til gutt, aldri strikket noe som skal ha ermer eller noe slikt, er gøy å prøve noe nytt! Slet veldig med å få det riktig etter oppskrifta da jeg skulle prøve meg på ermet, men fikk gullende god hjelp på strikkesida på facebook. Elsker den gruppa, alle er så koselige og hjelpsomme og støttende! noen sure innlegg og kommentarer vill det alltid være, det er jo en stooor gruppe, men man må bare overse det man ikke liker og la være å slenge kommentarer! :D

En middels sneak peak på strikkingen ;)Dere skal få se ferdig produkt når jeg er ferdig. Gleder meg til å se den ferdig selv! :)

-Mete ♥

Ennda en av mange fantastiske julegaver

Denne er også av tingen du ikke kaaaaan ta feil av å gi meg i gave, nemlig Totoro tema ting! Elsker denne og tok den i bruk med en gang jeg fikk den!


<3

-Mete ♥

 

To av mange fantastiske julegaver

Sorry for at jeg er treeeeeig, lever et liv i sirup jeg, haha! Har pakken noen av julegavene dit dem hører hjemme så kommer nokk ikke bilde av alle, men dere skal få av noen i alle fall! Her er to av de fantastiske julegavene jeg fikk som jeg har lagt ut på instagram rett etter jeg fikk dem!

 

ELKSER DENNE! Totoro music box<3 Fikk den fra Mats og Nina. Mats er bestekompisen til kjæresten min og Nina er kjæresten til Mats ^____^ 

Her er nr to! som jeg fikk fra min egen kjæreste! Var på gråten da jeg åpna boksen den kom i, var så fint, og jeg ble sååå glad :')Fiiiineste smykket fra den beste i verden :') <3

Legg gjerne igjen en link til ditt innlegg om dine julegaver om du vill!

-Mete ♥

Mååå vise dere!

Må få tatt bilder av julegaver jeg har fått! Har noen suuupersøte som jeg bare....WOAH LOVE IT! Er enkelte ting man kan kjøpe til meg som man bar ikke kan ta feil med, tar imot det aller meste av enkelte ting, sooooom Totoro ting...huhuhuhu kan ikke gjøre noe galt i å velge meg Totoro greier i julegave, eller generellt! :')
Så har noen skikkelig søte Totoro greier som jeg elsker! og så har jeg mye annet fint og nyttig som jeg har fått! :D

Skal ikke gå så alt for lenge til bildene kommer ut!

Fikk du mye fint i julegave? Var det noe du ble spesielt glad for? C:
- Jeg for min del ble  fantastisk glad for et nydelig smykke fra gubben, måtte nesten gråte da jeg åpnet boksen :')

-Mete♥

God jul!

Da er juleaften kommet gitt! Herregud så fort denne måneden har gått... ._.
Jeg og typen har "trødd" i oss julefrokost, og skal nå chille og game litt! før det blir hver til vårt i 3 tiden, jeg og André feirer juleaften hos hver vår familie. Vi møtes jo igjen senere på kvelden uansett (et stort pluss med å bo sammen), å da blir det kjærste tid med film, brus og godteri (og sikkert litt gameing)!
Her kommer noen fine webcam bilder :')


som dere ser...JEG ER SJEFEN! Gubben fikk den fra bestekompisen sin i julegave, vi hadde "skypeåpning" med dem i natt...de bor i Bergen og vi hadde lyst til å se reaksjonene til hverandre når vi åpnet pakkene!!
tror vi tok sånn 15 bilder før det ble et sånn ca uten kødd som er bilde nr 2 x') <3

-Mete, Goood jul til dere alle! <3

Slit og glede

Vært stille fra meg siden Mandag...vell det har sin forklaring...fortalte jo at jeg skulle være vikar på blomsterbutikken her hjemme, og det har jeg vært hver dag siden mandag. For å si det slik, jeg tror ikke jeg har føtter lengre...de er nummen og vonde å gå med haha. Har vert arbeidsledig så har jo ikke hatt en jobb jeg går mye på siden juni da jeg jobbet der sist, men var bare 4 timer, 3 dager i uka. Nå har jeg derimot jobbet fra 09.00 til 16.30, utenom i går da var det fra 12.00 til 18.45, og fra 09.00 til 17.30 i dag....Føttene mine, dør...saaaakte men sikkert :')   Og når jeg da kommer hjem er jeg så lavt nede på energinivå at jeg sovner med en gang på sofaen om jeg legger meg litt nedpå for å hvile føttene. Har jo ikke så mye energi som jeg hadde før operasjonen, får jo ikke i meg like mye mat, så kroppen har mindre å drive meg med.
Men det er så utrolig godt å ha noe å gjøre! Elsker det, selv om det er myyyye stress, lite pauser, og vi står ca 90% av dagen, setter jeg meg så er det en pust i bakken i trappa hvor jeg kan spise å drikke litt hvor kundene ikke ser meg så godt, så man får liiiit fri til å spise, har ikke faste matpauser der skjønner dere, men det gjør ikke meg noe da! :)

Må skryte av alle de gode, fantastiske og snille folkene som jobber der, de gjør lange dager så myyyye kortere med latter og spøk! Fantastiske folk alle som en!

Her er noen bilder fra butikken, sååå mye fint!
(Watch out for dårlige mobilbilder!)

Elsker Woies blomster både butikken, tingene, plantene og mest av alt ALLE de fantastiske folkene som jobber der! <3

-Mete ♥

Grugleder meg!

Jeg har grugledet meg siden jeg fikk spørsmålet i går og sa ja!! Gleder meg egentlig mest, men vet det sikkert blir en del stressing, liten spising MEN en deilig følelse at å gjøre noe. Jeg skal for første gang på flere måneder være på woie's blomster igjen, skal være vikar hovedsaklig denne uka, men er usikkert om det blir hele eller ikke, kommer an på når Janne kan komme tilbake :)Skal bli så godt å ha en liten tå innenfor arbeidslivet igjen, følelsen av å ha gjort noe om dagene, og den gode følelsen når man kommer hjem og endelig kan sette seg å slappe litt av etter en stressende men innholdsrik dag og føle seg glad, fornøyd og fullkommen! ÅÅÅÅÅH GRUGLEDER MEG SÅÅ! Etter å ha vært der og jobbet i juler noen år nå så er det noe av julefølelsen som har manglet til nåav i år, mangler førjulsstresset som er på jobben der før jul!, det må jeg liksom ha...eller så er det ikke skikkelig jul.

Satser på at dagen i dag går bra!

-Mete ♥

Eyeliner...Hærregud Del 2

Da har jeg altså gått til innkjøp over lengre tid nå av div eyeliners ( type dippliner, gel, og slike med "fillt tupp") Og riktignok ikke noen dyre merker, bare H&M, Viva la diva og slike. Jeg er blitt veldig glade i typen dippliner... Syntes de er enklest og legge på. Her er i alle fall et forsøk fra i natt faktisk, med Viva la diva dipplineren:

Skal si meg så og si fornøyd med den da! Har du noen gode eyelinere å annbefale, kansje noen som ikke er så veeeelldig dyre? c:

(Del 1)

-Mete ♥

 

Vell...det gikk jo bra

Har nå fiksa instagram slideshow i sidebarn min her på bloggen --->

legger ut bilder på insta ofte, så der kan dere følge med på både prosjekter i strikking, scrapping, trening, mat og mye annet! :D

-Mete ♥

Nytt hjemmelaget!

Da har jeg brukt litt av kvelden i går og morgenen i dag til litt scrapping! Kjøpte meg jo fyrstikkesker her om dagen som jeg skulle pynte opp! og har da prøvd meg på å pynte den ene. Her er en videosnutt fra Instagram:

Så ja..det er første scrappa fyrstikkeska jeg har laget. Syntes? :)

-Mete ♥

New in, nå skal det produseres!

Da har jeg og typen vert på Sortland og handla litt...mest jeg da, men vi var også å prøvde ut litt mat fra den nye Thai-take away shappa, elsket maten!

Her ar da alle tingene jeg har kjøpt:


fyrstikkesker som skal pyntesEn pose med en haug av knapper! (227g)lim, og en pinsett til å feste de små paljettene/halvperlene/strass/rhinestone tingene!masse Rhinestone/strassgran/juletrær, snøkrystaller og stjerner i tre, elsker disse! *-*Mer halvperler og rhinestone/strass og fine blonde bånd til å pynte opp med!Og til slutt juletape, perler og små bjeller! <3Gleder meg til å lage ting av alt dette! skal vise dere det jeg lager! :D

-Mete ♥

#scrapping #DIY #GjørDetSelv #Hjemmelaget

HÆH?! (doodle å følelser)

Være våken lenge og sove enda lengre?! JEG?! Aaaaaaaldriiig....heh...heh...he......

Så joda døgnsnuingen min gikk ikke som planlagt...kommer meg jo opp tidlig om jeg må..men når jeg ikke må + at typen ikke skal på jobb, så går det jammen meg dårlig, vet ikke om jeg skal gråte eller le...x)

Men får jo noe godt ut av natten, får laget litt julegaver og ellers prøvd meg på litt mer scrapping! Jeg er blitt veldig glad i denne hobbyen jeg, mest fordi den er jo super kreativ, men jeg kan holde på med den uten å føle at jeg er en failure og at jeg ikke får til, slik som jeg har gjort med tegning leeenge nå! Utenom en liten "doodle" på en liten vikarjobb i dag så har jeg ikke tegnet noe jeg har likt på i alle fall over 1 år kansje... Doodel:

ikke noe fancy shitt...hadde bare penn å sprittusj å bruke...


slik føler jeg meg når jeg tenker på tegning:*driiiiiiiiitt, kan ikke tegne noe ordentlig lengre Cry Crye Cry*

 

Men altså, så elsker jeg denne nye hobbyen min, scrapping, jeg blir så fornøyd og glad og ivrig av den, for den faller meg så naturlig, jeg liker å dekorere, elsker pynt, elsker å lage ting og tang. Den gjør meg så hel igjen, før vendte jeg meg mot tegning når jeg kjedet meg, var lei meg, sint osv...men nå har det blitt scrapping, og det føles bare utrolig godt :')

Føler jeg bygger opp den delen av meg som frafalt da jeg ikke klarte tegning...det er en god følelse <3

-Mete ♥

Her kommer bilder av to ting jeg har laget

Som sagt så er jeg veldig ny til scrapping'greia, og har jo da selvfølgelig ikke alt man gjerne skulle hatt til å pynte opp ting..men har noen få ting jeg selv har kjøpt og så har jeg verdens snilleste mamma som laget pakke kalender til meg i år tror jeg har hatt det en eller 2 ganger før da jeg var liten. I pakkene til nå av har det vert litt te-lyseholder, noe pynt og en del scrapping greier...slikt som type perler (halve perler med klister på ene siden) og slikt man kan klistre på det man lager, har goså fått en del papir blokker med fine julepapir! så da far mann jo fort en større samling med en så snill mamma <3

Men over til hovedpoenget! Her er ting Nr.1! :Hjemmelaga konvolutt med "kort" inni, Enkel og søt og ikke vanskelig å lage! Kortet har jeg skrevet noe fint på baksiden av til den personen som skal få det og "gla i dæ" på framsiden, ellers pyntet med ting jeg har/har fått og skrevet med fin skrift frempå :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ting Nr.2:
Dette er laget på et minilerret fra søstrene grenes, klipt til å limt på et fin scrappe papir, laget litt hjerter, snømann tegning og selvfølgelig slengt på en god jul lapp! Hjertene er bare festa på en liten papirstrimle som jeg bretta til en firkant og limte sammen så limte jeg hjertet på ene siden og så limte jeg den andre siden på lerretet slik at de stikker ut. Jeg syntes det ser litt tomt ut oppi høyre hjørne...men har ikke funnet noe å sette der enda... Lurte litt på å kjøpe magneter å lime på baksiden...blir som et lite julekort man kan ha på kjøleskapet! :D

Hva syntes dere? :)

-Mete ♥

våkenatt

Har hatt litt å tenke på som gjør at jeg ikke får sove..veldig typisk meg, men må bare leve med det for det er slik jeg funker. Så da prøver jeg heller å bruke natta og dagen i dag til å snu døgnet...har snudd det heeelt opp ned i det siste, vell noen dager går det bedre enn andre å så topp "tidlig" som i 10-ich tiden. Men får prøve å holde meg våken til det blir kveld igjen, så jeg kan legge meg til normal tid å stå opp så jeg får dagen med meg!

For å holde meg våker er vell planen hovedsakelig å enten spille noe eller se på en serie eller film nå, samtidig som jeg sysler med litt hobby greier, strikking eller litt newbie-scrapping...Har litt dårlig råd så lager en del hjemmelagede gaver i år og håper de som mottar også tenker at det er tanken som teller. Så når klokka blir rundt 7-8 så blir det en tur på trening, så får jeg ladet opp litt energi til resten av dagen! Tror nemlig det kanskje blir en Sortlandstur for å se litt i butikkene og kanskje kjøpe noen ting til scrapping eller slikt, og kanskje treffe på en gammel skolevenninne.

Om jeg har tid og energi til overs så skal jeg i alle fall vise dere litt ting jeg har laget..tror ikke alt av det jeg har laget blir "julegaveverdig" men dere skal nå få se noen ting uansett! Kan jo hende jeg legger ut noe nå på morgenen også..siden jeg nå er våken og har lite å ta meg til!

-Mete..

 

SURPRISE!

Var hos frisøren på fredag! Og ting skjedde!
Håret mitt før:

Håret mitt nååååå:

Ja...jeg har av egen vilje klippet det kort (kort til meg å være i alle fall!)
Etter operasjonen så prioriterer ikke kroppen proteiner til hår og negler osv..så fannt jeg ut siden håret et blitt så tynnt her og dær så hvorfor ikke klippe det..da ser det mye friskere ut!! :)

Jeg er velldig fornøyd! Dere skal få bedre bilde etterhvert..blogger fra mobilen nå ;)

-Mete :3

innkjøpet på julemessen!

Kjøpte riktig nokk bare en ting på en av de lokale julemessene, men har ikke så god råd så ble noe som ikke var så dyrt og som jeg har bruk for!

Så ergo ble det disse søtingene:

Det ble altså fire strikkemarkører til 50 kroner! Elsket dem med en gang jeg fant dem...i tillegg så har jeg matchende øredobber i rødt som er laget av glass de også! Meant to be spør du meg haha :')

for de som ikke vet så henger du dem på strikking for eksempel ved starten av en runde for å markere hvor start/slutt er når du strikker rundt, eller hvor du har felt eller økt masker! :)

-Mete :3

#strikke #strikking #håndarbeid #kreativt

Baking og fun og ørlite shopping

Har den siste tiden brukt mye tid til baking sammen med mamma og bestemor, hva er vell koseligere enn å bake julebakst sammen med familien! Vi har til nå laget rundstykker, hveteboller med og uten rosiner, kanelsnurrer og sjokoladesnurrer. Brukte de ferdigpakkene med fyll som har vert mye reklamert for på tv for tiden, og er laget av Idun. Men i alle fall så anbefaler jeg dem på det sterkeste, det fyller smelter ikke slik som hjemmelaget fyll av smør, sukker og kanel kan gjøre (til kanelsnurrer) og vill dermed ikke renne ut under eller oppå, så GO for it og prøv det ut, smaken er også god, min mening i alle fall! Den er jo en del mer klissete men vi hadde ingen problemer med å få ruller eller delt opp kanelsnurrene, no problem! så prøv prøv prøv! :D

En liten instagram snutt fra i dag, siden jeg ikke har tatt noen bilder...

I morgen skal vi lage eplekake og moccakake, gleder meg til moccakaken, har ikke laget eller smakt den før så det blir spennende!

Ellers så var Hanna hjemme helga som var også, for å feire bursdagen sin og jeg var i bø helga som var også, fordi lillebroren min hadde bursdag også! Mye kos å feiring med andre ord. Så var det jo også julemesse i øksneshallen, sååååå mye fint, elsker julemessene, er da julefølelsen kommer krypende :')
Skal vise dere noe jeg kjøpte på messa, men blir nokk senere i "dag", må få tatt bilde av dem!  jeg bare elsket dem med en gang jeg fant dem..og elsker dem enda, haha. Inntil da så ses vi!

-Mete :3

 

Gleder meg villt!

Får Hanna (ene besteveninna mi) på besøk i kveld! Er lenge siden nå!

Vi skal kose oss med litt godt i glasset, brus, godteri og snacks + at det blir gameing og/eller litt anime! Gleder meg masse! Også skal vi ut i 12 tiden og møte noen flere på et utested her! Lenge siden vi har vært ute sammen og generelt hatt noen form for venninnekveld, så ja, jeg gleder meg MASSE!

er det ikke gøy med slike kvelder?^^

-Mete :3

Dagbok app til data

Holder på med å prøver en dagbok app til dataen min. Joda jeg har jo bloggen, men denne dagbok appen er mer en sånn "skriver akkurat det jeg føler der og da" dagbok, som inneholder litt "sterke" saker for følelsene, ikke noe jeg er kjemperedd for at skal komme ut i verdenen, for som alt annet på pc så kan jo den også bli hack'a, men jeg ville finne en type elektronisk dagbok og det var en enkel og grei jeg fant som man kan ha passord på. Du kan også ta opptak av deg selv som snakker og legge inn bilder. simpel og grei!

Denne heter da: Digital Diary 

Kjekk og enkel, trykk på dagen og skriv! (:

Har du prøvd denne eller andre slike ting på data så blir jeg glad for tilbakemeldinger og anbefalinger! ( :

-Mete :3

Fersk fisk er best!

Kjørte hjem fra pappa og de på søndagen etter tidenes ferskfisk middag! Koste meg max der ute og skal ikke bli like lenge til neste besøk. Skal dit på besøk rundt den 28 for da har lillebror bursdag! Tror ikke det blir noen overnatting der da, skal jo ha barne bursdag og voksenselskap og alt der den helga såååå blir nokk bare en tur på selve bursdagen/selskapet, så får jeg dra dit en annen gang på overnatting :) 

Også fikk jeg med meg hjem masse ferdigfiksa filet av Sei og Uer som pappa hadde fiska søndag morgen, nydelig med fersk fisk! Si i dag ble det panert fisk med stekte grønnsaker, fullkornsris, og fløtesaus. Var kjempegodt! Var hos mamma å fikk låne vakumeringsmaskinen hennes slik at fisken holder deg bra lengre og så fikk jeg fordelt det i pakker så fisken er enklere å få ifra hverandre når jeg skal bruke den..HATER når all fileten bare fryses i en stor ball slik at man må tine nesten alt for å få et par fileter, og prøver man å lure et par frosne filter bort fra resten, kan du vedde på at den er maltraktert før du får den løs fra resten! Men nå slipper jeg det! woohoo!

Ellers skjedde det lite i dag da, sto opp sent, spilt litt dataspill, besøkte mamma og Tore og så har valgt oss ut to stoler å ha i stua som vi får i januar en gang, er julegave fra samboerens foreldre, de er så snille, får to stoler og en ny 3+2 seters sofa! Sofaen kommer heldigvis før jul, så da har vi plass til å ha kaffebesøk!! Gleder meg! :')

Ellers så håper jeg alle som leser her har hatt en fiiiin fin dag!

-Mete :3

Vant en konkuranse!

Tenkte jeg skulle skrive det her, vant en konkuranse for noen uker siden som Mariusxkun (<-- besøk bloggen)  hadde på sin blogg/Instagram! Kunne vinne 6 brukte mobildeksler! Og jeg vant dem!! Her er de 6 dekslene jeg vant:

Elsker Totoro og panda dekslene <3
Liker alle sammen! for tiden går det i pandadeksel! :D

-Mete :3

Hva gjør jeg?

Er på besøk hos pappa og gjengen, har vært her siden onsdag ettermiddag. Er så  lenge siden jeg har vært hær så fant ut jeg skulle være noen dager når jeg først dro hit! Gjør egentlig ikke så mye her, snakker med pappa og Karin, spiller dataspill med småsøsknene mine/Lar dem spille alene mens jeg strikker eller noe, de er blitt så store begge to! :')

Jeg skal ikke love dere å blogge mer eller mye, jeg blogger når jeg følger jeg har noe å skrive om, eller når jeg bare vill skrive litt og føler for det.. nokk løftebryting nå. Jeg bedriver ikke tiden med mye, litt trening, ser på litt serier, snakker og henger med venner, strikker og spiller. Det er mine dager det, men må for guds skyld ikke glemme venting, venter på svar fra sykehuset om et opphold på et type "opptreningssenter" og når det er overstått så skal jeg forhåpentligvis i arbeid en eller annen plass, gleder meg og gruer meg! ^^

Ellers, skjer det lite, skjer det ett eller annet så kommer det vell inn hær, om det har noe av betydning!

-Mete :3

Eyeliner...hærregud

Jeg er ikke en...eller har i alle fall ikke vært en "kjent" eyeliner bruker siden 9 klasse ca...idag for 2 gang i mitt "voksene" liv har jeg prøvd å påføre eyeliner med sånn filt tupp.. det hadde vell gått bedre om den første jeg brukte hadde funket skikkelig..men tuppen på den ville ikke bli bløt! Meeen til tross for det så ble det vell ikke sååå ille?

er sånn spiss på andre øyet også...men sitter slik at den ikke vises :P

Skal nå si at joda, jeg elsker eyeliner, slikt som catliner osv...det ser pent ut å er sååå pent, jeg eier ikke en eneste eyeliner lengre, men må vell gå til innkjøp av en! :D

-Mete :3

Ikke skapt for dette, MEN

Nei som overskriften sier, jeg er ikke skapt til dette! Dere vet, denne bloggingen. MEN jeg er så glad i den, glad i bloggen min, designet mitt og ikke minst folkene jeg følger bloggene til her inne. Joda mange ville vell slette bloggen sin om dem hadde vært så inaktive som meg, men jeg vill ikke det, jeg har denne lille plassen, hvor jeg greier å få ut tankene mine, sette ord på følelser, få ut og tenkt over ting som jeg ikke greier meg snakking, når ut til folk jeg vill fortelle tingene til og får "forklart" bedre hva jeg tenker og mener. Folk får vite hvem akkurat jeg, Merethe, er..jeg elsker denne lille plassen jeg har til å få ut ting, og jeg er nokk ikke alene om å bruke blogg og skriving som en "hjelper" når jeg er gla, trist, sint, forvirret, redd osv...eller selvfølgelig om det bare er ting jeg er stolt over som jeg vill vise frem, som jeg for eksempel har laget eller liknende!

-Mete

blandede meninger

Joda, det er veldig kjekt å stå opp tiiilig om morgenen, har stått opp ca 06:40 hver eneste ukedag i 3 uker sånn ca. Er fint å få morgenen med seg og ikke minst kjøre kjæresten på jobb å få sakt hade til han! 3 Dager i uka drar jeg rett ned å trener når jeg har kjørt han på jobb..så begynner som regel treningen ca 07:15. Trener en times tid, drar så hjem for å spise en god ettertrenings frokost!

m1qnnui1FjrPnaV0i1I6

 

Men så kommer "problemet" Jeg har ikke en drit å gjøre, ikke jobb, ikke skole and soooo on. Jeg har veldig lite energi etter operasjonen så vet også at jeg kommer til å bli insanely trøtt om ca 1 times tid alene hjemme uten noe å gjøre. Når jeg da blir trett så vill jeg, som alle andre, SOVE, men samtidig så vill jeg ikke det...fordi jeg vet at hvis jeg legger meg nå (nå= rundt 10) så kommer jeg til å sove til klokka har smøget seg mot 2-3 kanskje... OG DET VILL JEG IKKE! Antar de fleste som leser dette er som meg, og blir gretten, eller bare ikke helt intakt etter en lang blund mitt på dagen hvo man sover bort større deler av dagen. Jeg får en skikkelig influensa syk følelse når jeg da våkner, tørr å ekkel i munnen, rar i halsen, slappere enn før jeg sovna og alt for lyst for både øyne å hode!

Som sakt ble det ikke skole på meg i år, noe jeg faktisk ble en smule/opp til veldig deprimert for og gråt en del for jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, nav mener jeg er *frisk nokk* til å søke jobb...jo kan jobbe...men ikke i 100% stilling, fordi selv om operasjonen jeg har venta på er over så er ikke plagene med overvekt over dagen etter operasjonen var ferdig, så får enda utrolig vondt i føtter og knær om jeg står/går lenge rundt, men jeg har ikke rå til å bare være i, lå oss si 40-50% stilling...jeg har hus og bil og mer til som må betales på...det blir ikke nokk penger til det. I tillegg jeg som ikke har utdanning innen noen som helst jobb, siden planen var å få det dette skoleåret, så er det mye jeg ikke er kvalifisert til, og det er luuusent med jobber her på hjemplassen. Så jeg er fortvila, frustrert og deprimert på en og samme gang.

Har møte med nav i neste uke..og skal høre om de kan hjelpe meg med noe skole greier, om så jeg bare kan få tatt noen fag eller noe! Eller en alternativ utdanning jeg kan finne restplass på eller noe slikt!

jeg trenger noe å gjøre, jeg trenger struktur, jeg trenger noe å gå til om dagene.

-Mete :l 

woohooy så merkelig

"designet" til blogg.no fikk virkelig en stooor overhaling...vet ikke om det ble til det bedre eller verre...ble kanskje litt penere på en måte...fikk litt personlighet. Velldig uvant at menyen for post, arkiv osv er flyttet og fått "under meny" pr kategori (post, arkiv osv)... Men som med allt annet er det jo noe man venner seg til! : )

Hva syntes du om den nye looken til blogg.no?

-Mete :3

Lengesiden nå...Liten oppdatering

Er lenge siden jeg har skrevet nå..har ikke hatt mye å skrive om..så samler det like gjerne opp!

  • Det ble ikke skole på meg i år. For lite elever til å starte opp på Vea og står på 2 plass på kjøpte plasser i Ørsta...så ja..slik gikk jo det.
  • Jeg har gått ned litt over 10 kilo siden operasjonen.
  • Jeg har ikke hatt noen problemer etter operasjonen og var faktisk på kontroll på sykehuset i går og alt av prøver så fint ut, til og med leverprøvene var normale! :D
  • Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre atm...må i møte med nav, for å enten finne noe kurs etc jeg kan bedrive tiden i år med, eller praksis eller rett og slett jobb...men jeg er ikke "frisk" nokk for 100% jobb...å deltid går ikke heller...har ting å betale på og da kan jeg ikke ha bare en liten deltidsjobb :/

Så ja...dette er i all hovedsak det som skjer nå..kan gå litt dypere inn i enkelte ting etterhvert!

-Mete :3

Sykemeldt

Det er litt rart for meg...joda jeg har riktignokk ikke jobbet mye, har jo vært utplasert på Woies blomster 3 dager i uken, 4 timer per dag. Jeg har vert der i litt under 2 år... Men det er utrolig rart å være sykemeldt og måtte være borte fra den lille jobben jeg hadde fordi jeg faktisk ikke får lov å gjøre noe annet en å ta vare på meg selv. Det er jo for at jeg skal få tid til å konsentrert meg om måltidene, typen mat jeg må spise siden allt skal være most og for at jeg ikke skal gjøre løft eller liknende som gjør at jeg anstrenger magemusklene mine mye... Er ikke så lenge igjenn til jeg er ferdig med sykemeldinga...men da er jeg uansett ferdig på woie's, for denne gang i alle fall. Jeg skal ikke tilbake å jobbe dær før jeg flytter for å gå skole. Men jeg får hjelpe til det i jula når jeg kommer hjem, alltid mye stress der i juletiden, så da trenger de nokk den hjelpen som er tiljengelig. Og det vill jeg jo selvfølgelig, det er kansje litt stressete på butikken der i jula...men får virkelig julesteming av det! ( :

Gleder meg til jeg har flyttet og startet på skolen, gleder meg til å føle jeg gjør noe nyttig og noe som kommer til å gjøre meg selv godt i fremtiden.

-Mete :3

Jeg prøver på nytt

Har perioder, akurat slik som med bloggen min, hvor jeg bare føler jeg ikke har noe å meddele dere som kommer innom og leser...føler jeg ikke har noe bra å komme med så da gjør jeg ikke det heller..kan gå en måned uten at jeg skriver noe...også har vi jo da DeviantArt kontoen min...kan være nermere et år siden jeg la ut et bilde jeg hadde tegnet på tegnebrettet mitt...men nå har jeg lakt ut noen bilder jeg har tatt der...og skal begynne å bruke den mer aktivt! c:

Besøk min DA om du vill

>>>> ^w^ <<<<

 

Har du en DeviantArt konto så legg med link i en kommertar, så skal jeg snike på siden din :D
Er altid gøy å se på hva andre legger ut der!

-Mete :3

Jippi! Endelig borte

Var innom legekontorer i dag for å få meg en time til å fjerne de stiftene som jeg hadde på snittene på magen min, og de sa de kunne fikse meg time med en eneste gang, fordi han som skulle gjøre det hadde tid til det akurat da jeg var der, yey! Så nå er jeg stift fri og kan dusje normalt! Det var giså grodd så bra at jeg ikke trengte strips over, så vi satte bare "doktor tape" over alle snittene, slik at jeg kunne dusje, og det ble også billigere for min del å bytte på dem! Også gjorde det ikke vondt i det hele tatt når han tok dem bort, han var velldig flink han som tok dem bort ( :

Så utrolig godt å slippe de store plastrene som vistes så godt igjennom klærne. De "poset" seg så og ble skikkelig bunglete når jeg sto oppreist...så da vistes det på klerne mine at jeg hadde noe på magen, ble slike bungler og folder på klerne mine også så..så litt dumt ut! x)

Men nå er de gone gooone gooooone! Hurra for det! :D

-Mete :3

Gammel kjerlighet og hobby

Skal sette meg ned og strikke nå. Er begynnt på tunikaen jeg vist dere bilde av som jeg hadde bestillt garn og pinner til! Er kommet et stykke på den, men er enda laaaangt igjenn.. Så derfor har jeg funnet frem en gammel kjerlighet som jeg kan se på samtidig som jeg strikker! Jeg skal faktisk gå så langt som å innrømme at jeg så aldri denne serien ferdig...nemmelig Death Note... Jeg GADD faktisk ikke, fordi noen veninner spoilet og de som så den ferdig før meg maste og maste om at jeg måtte se den.. Og det tar faktisk en del av gleden fra meg, når det jeg likte å se på, blir en oppgave jeg MÅ gjøre og folk maser om at jeg MÅ...så blir det slik, jeg gidder bare ikke. Er flere år siden jeg så på den sist, men nå skal jeg se den ferdig! For jeg har fortrengt store deler av spoiler'ne som ble fortalt, og er klar til å starte på ny med den! : )Er det bare jeg som er slik i forhold til serier? Når ting blir en MÅ GJØRE oppgave folk maser om...så mister i alle fall jeg lysten til å se på det...

-Mete :3

Laster ned et spill!

Gleder meg litt til å spillse det...har ikke spillt dette spillet på pc før, eneste sammenlignbare spillet på pc som jeg har spillt må være Cs haha...men er samtidig ikke så likt uansett! Så jeg sitter her og vennter på at Battlefield 3 skal bli ferdig nedlasta. Har spillt spillet før, men det var på Ps3'en min..så vill jo være litt annerledes, men venner meg nokk til det. Sant skal sies at når jeg har spillt både BF3 og COD BO, så har jeg spillt online på slikt som Hardcore team death match og capture the flag og andre game's der du skal ta over baser...Er nokk hovedsaklig det jeg kommer til å gjøre nå også...jeg er liiiitt treig på å starte me campaign på spillene...Men er kommet et stykke på black ops, battlefield 3 tilhørte desverre broren min..og typen har det på Xbox'en tror jeg...Meeeeeeeen why not ha det på dataen når han først hadde fått spillet på Origin!? :DEneste dumme er vell at vi begge ikke kan bruke samme origin konto samtidig og det er jo André sin konto...og på min har jeg bare sims3 som jeg fikk av en tysk gamer venn av André (sjikkeli snill fyr!) Så med andre ord...vi må avtale litt når han skal spille BF3... Men det får gå c:

Liker du Battlefield 3 eller andre liknende slike spill?

-Mete :3

Ikke bra for spisingen min!

Jeg tror seriøst jeg må begynne å snu døgnet igjenn..allt går så fint når André er på jobb...for da står jeg opp litt over hall 7 og kjører han på jobb og er som oftest oppe hele dagen...men nå når han er permitert fra jobben, så kan vi legge oss i 3 tiden og stå opp i 11 tiden...og jeg kan finne på å sove til over 12! -.-
Noe som ikke er bra for måltids antallet jeg skal klare å få i meg på en dag! Skal spise 6 måltider om dagen 4 hoved måltid og 2 mellom målti, Men å putte inn 6 åltider fra klokka 12 og ut går ikke...da må jeg jo ha nattmat og det skal jeg ikke! så har vell blitt litt lite mat på meg noen dager..SKJERPINGS, kan ikke spise med en gang jeg står opp heller, må ta en somac tabelett (mot magesår, må gå på di i en mnd etter opr) Og den skal takes en time før man spiser om morgenen...så nå har jeg klokka på vekking i 8 tiden..så tar jeg tabeletten ooooog så legger jeg meg igjenn..haha omg null viljestyrke til å stå tidlig opp...jeg er forferdelig til å leke A-menneske... Må virkelig snu på dette nå...Så anntar det er nattinatt på meg snart da...hehhhh.....-Mete c:

Lenge siden jeg har "no life'a"

Jeg kaller det no life'ing...ikke fordi jeg selv mener folk som gjør dette ikke har noe liv..men maaange andre gjør det, men er det ikke bare fantastisk å sperre deg inne noen dager og se en hel sesong eller 2 eller 3 av favoritt serien din, eller en anime du nettopp startet på som du bare tenker at "meh...hvorfor ikke bare se noen episoder til i dag?" og så ser du kanse hele sesongen, eller serien på noen dager, bare fordi du rett og slett følte at DET! Det er det jeg vill gjøre NÅ! Og kansje spille litt spill innimellom bare for å variere litt før man så setter seg ned for å se videre på serien.
Så ja, jeg "No Life'a" i går og i dag, og har basicly spist, spillt litt sims, sett på anime og strikka sammtidig... Jeg starta på Attack On Titan i går... så 12 episoder i går og 13 i dag. Jeg skal erlig innrømme at det føltes FANTASTISK å bare sløve hjemme igjenn og bare se anime og gjøre det som alltid har gjort meg til meg, kombinere hobbyene mine spill, anime og håndarbeid!<3

Tro meg, det er virkelig lenge siden jeg har "spærra" meg inne hjemme (var på butikken en tur..men må jo overleve, så mat må man ha!) Bare gjort AKKURAT det JEG VILLE, kan vell slenge inn at jeg har vert ekstra slapp i dag..så sovna av på sofan ute i stua etter jeg sto opp og hadde spist...haha patetisk slapphet. Men herregud, dette var utrolig befriende, og kjenner jeg flere av mine blogg venner og mine nermeste veninner, så er jeg ikke alene om dette! ;3

(づ ̄ ³ ̄)づ  Hurray for No Life'ing! (*´▽`*)

 

Btw...Elsket serien! Gleder meg til en sesong 2! :D
-Mete :3

Ventetid

Skjer ikke så mye i livet mitt for tiden, er sykemeldt og får ikke gjøre så velldig mye, får ikke drive med vekt trening eller annen tung trening...får gå vanlig på tredemølle på treningsenteret eller gå tur ute, ikke noe serlig fjell klatring eller slikt riktignokk, bare moderat, vanlig, ikke overanstengende gåing. Er vell ikke det jeg er mest fan av, når jeg først skal trene så liker jeg at det kjennes at jeg gjør det og at det kjennes etterpå også. Men men, det er jo for kroppens eget beste at jeg ikke overanstrenger meg! : )

Ellers skjer det vell så og si ingen ting, venter på å få svar på om jeg kommer inn på skolen jeg har søkt på eller ikke, vennter på å kunne trene litt med vekter, venter på at tanten min og søskenbarnene mine skal komme nordover på ferie, venter på det meste for tiden egentlig...Kjedelig...Men jeg har heldigvis litt anime å se på, strikke prosjekt å strikke på og ofc alle andre hobbyer jeg har...også skal jeg ta meg noen besøksturer hit å dit når jeg er litt mer stabil på måltidene og ikke blir så fort sliten i mage området av å gå mye og kjøre rundt osv. Skal bli godt å kunne besøke litt veninner rundt om kring uten å tenke på at jeg har noe jeg må rekke eller noe jeg skal dagen etterpå så jeg må tidlig hjem og slikt! : )

Gleder meg til å få livet mitt til å gå videre! :3

-Mete :3

Verden snilleste frisør!

Jeg var nokk hos verdens snilleste frisør i dag, vet jo at hun alltid er snill, har jo klippet meg hos henne siden jeg var liten, og hun brukte å sitte barnevakt for meg og broren min. Jeg sendte melding til henne og spurte om hun muligens hadde tid til å vaske håret mitt, siden jeg er operert kan jeg ikke dusje før mandag sånn ca, etter stingene/ stiftene er tatt bort fra snittene jeg har på magen, og siden det er i mage området de har operert så klarer jeg ikke stå bøyd å bare vaske selve håret i dusjen, det blir allt for tungt for magen å stå fremoverbøyd så lenge.. Så hun sa jeg bare skulle komme innom så skulle hun vell fiske det! Hadde nemlig en tannlegetime + et nav møte jeg måtte på...og så stygt som håret mitt var da, tro meg, et slikt hår skal du lete lenge etter haha x)

Men joda, hu vaska det og satte meg i en sånn "tørke maskin" med andre ord...en STOR hårføner. Var ferdig der 10 min før tannlegetimen og tannlegen holder til i bygget ved siden av frisørsalongen så det var jo PERFEKT timing! Spurte hva hun skulle ha for det og hun sa at hun skulle ikke ha noe, det var på huset :D

Kjemmpesnill frisør har jeg! så takknemmelig for at hun tok seg tid til å vaske håret mitt selv om hun var litt opptatt! god service! ( :

Saxus på Myre er frisørsalongen jeg alltid har brukt, og vill nokk alltid gjør det!

-Mete :3

Mitt første mosa måltid!

Har gledet meg til denne dagen, hvor jeg skulle få spise most mat! Høres jo helt for jævlig ut...men gud det er så godt! Dagen middag så riktignokk ikke god og nydelig ut, men det smaker jo akurat det samme som om jeg ikke skulle most det med stavmikseren (:
Dagen "Meny" var : Kjøttdeig (karbonade kjøttdeig) stekt med salt og kyllingkrydder som jeg hadde i stavmikseren sammen med ca 1 ss kesam (brukte kesam istedet for saus) og ca 1 1/2 ss potetmos.

pZHlTZi1BV

Som sakt...det ser definitivt ikke nydelig godt ut! haha! Men hel kjøttdeig, hakka kjøttdeig, most kjøttdeig...det smaker likens uansett! GODT :D
-Mete :3

1.uke og 1.dag

Tenk det har allerede gått 1.uke og 1.dag siden jeg la meg på operasjonsbordet på sykehuset. Tenker ofte tilbake på akurat den "cenen" der jeg tok valget av å legge meg på bordet der...Jeg var ikke nervøs den dagen, jeg var ikke redd, jeg gråt ikke, jeg pratet helt vanlig med kirurgene, og når alle pleiere, hjelpere og kirurger stresset rundt og jeg lå der og ventet på at de sku bli ferdig med å gjøre seg klar, kommer den mannlige kirurgen bort til meg stiller seg ved siden av der jeg ligger og stryker meg på kinnet kjemmpe forsiktig og sier "det er en del stess og ting som må være i orden før vi begynner" *han smiler* og fortsetter "du får bare ligge her og slappe av du, imens resten springer rundt her og stresser" ... Det! var altså en fantastisk folkekjær kirurg! Var så fint at han tok seg den lille tiden til en liten prat når jeg bare lå der å kikket rundt på alle apperatene og dingsene og med alle ledningene på meg og i meg, jeg satte pris på det! :3

I dag kan jeg begynne med most mat, Jeg kan med andre ord spise vanlige middager, selvfølgeli hellst uten mye fett osv! med poteter, grønnsaker, kjøtt, fisk og fugl! bare det er bost med stavmikser etc først! I dag står det potetmos og kjøttdeig på menyen. Tror jeg skal ha kesam sammen med kjøttdeigen når jeg moser den, istedet for å lage noe saus... "kesam saus" er jo bare fantastisk, kesamen vill jo blande segg ut med kraften fra kjøttdeigen og kryderet jeg har brukt på kjøttet og vill smake HIMMELSK! Gleder meg masse!  Og i tillegg får jeg faktisk spise knekkebrød, så lange jeg tygger det velldig godt, gleder meg til rugsprø knekkebrød med ost, tomat, agurk og paprika, eller med smøreost, en osteskive og agurk...aaahhhh som jeg gleder meg! :D

så slik går dagene mine, angrer ikke et sekund på at jeg tok operasjonen til nå! c:

-Mete :3

Flytende mat, med mer proteiner

Den vanskeligste jobben for meg den første måneden vill være å få i meg nokk proteiner, systemet mitt sliter med å ta det opp rett etter operasjonen, det gjør det hoss alle opererte.
Og frem til onsdags morgen går jeg på "flytende" mat, som supper, smoothie og slikt. Da ble det fortalt på sykehuset hoss ernæringsfysiologen at vi kune for eksempel ha 50 gram fisk i fiskesuppen for å så bruke stavmikseren for å mose fisken så det ikke var noen biter i den, eller vi kunne koke ett egg og ha i tomatsuppen og mose det..høres litt sert ut akurat det med et helt most egg..så det blir jeg sikkert ikke å prøve x)
Så til lunsj hadde jeg: 1 pose rett i koppen kremet fiskesuppe, 1 1/2 fiske bolle og litt reker. De annbefalte spesiellt skalldyr som en god protein kilde til slikt ssom fiskesuppe, bra jeg liker slikt som reker da! Og generellt ikke er så kresen.

Og til middag ble det: 1 pose rett i koppen tomat suppe, to toppede ts kesam og såkaldte "forball pølser" små runde pølsebiter laget av kylling og kalkun.

Jeg synes begge delene ble velldig gode, middagen bla litt tykk...kansje mer pure enn suppe...eller kansje en mellomting mellom de to, men magen har taklet det fint, skal jo begynne med pure/moset mat på onsdag så...men skal være flink å få den flytende frem til da uansett, og jeg kommer jo til å fortsette med supper selvom jeg får spise pure/moset mat, har bare i litt mer kesam og kjøtt etc så får jeg i alle fall en stor del av proteinene jeg trenger! (:

Men som mange sier som har tatt denne operasjonen, så får jeg også en viss følelse dem snakker om, den følelsen som "oi, nå spiste jeg mer enn jeg gjorde sist!". Og jeg kjenner litt på følelsen av å være "redd" for å ødelegge dette for meg selv fordi jeg spiser mer enn gangen før der, men det er jo normalt, du skal øke matmengen litt etter litt, så jeg vill jo klare på mer suppe i dag, enn jeg gjorde for 3 dager siden, slik er det bare...men man går med den der følelsen av at man overspiser uansett... Men jeg vet jeg ikke gjør det (:

-Mete :3

Dette er bare veldig vanskelig

Det er faktisk utrooolig vanskelig til tider, serlig når man ikke er vandt me det! men å bruke 20-30 min på et lite vanlig yoghurt beger...det er ikke bare bare! Jeg klarer det jo, det gjør jeg...glemmer meg kansje litt av og til å da kommer det en skje rett etter den andre, men henter meg inn igjenn etterpå! c:

Ellers så synest jeg det er helt NYDELIG å få spise rett i koppen suppe. Så nydelig med noe som har god smak og som også har en liten salt smak! Favorittene må nokk være fiskesuppe og kyllingsuppe..Har kjøpt meg Kremet kantarell og sopp suppe som jeg skal prøve i dag, gleder meg til å smake på den, er velldig glad i sopp, men får ikke spise sopp biter fordi magen vill slite med å fordøye det..så det er litt trist, men det får gå! :3

-Mete :3

Sprøytestikking

Jeg her ikke noe imot sprøyter om helsesøstere, sykepleiere, leger eller kirurger osv tar det på meg, aldri hatt noe imot taking av bloprøver eller slikt, men nå når jeg selv må sette sprøyter i magen på meg selv i 10 dager, så byr det meg imot å gjøre det, Bare fordi den der "ikke skad deg selv" mekanismen finnes i kroppen. Det verste med hele sprøyte greia er jo at det gjør ikke vondt å stikke, ikke å sprøyte det inn og det svit pittelitt i kansje 30 sek. etterpå og det er det...Men er jo naturlig å tenke at en ikke vill stikke seg selv med noe som er sylskarp i magen og i tillegg skal sprøyte inn noe i der. Men etter litt om og men så får jeg nå satt sprøyta i alle fall, haha x)

Men ellers går det veldig bra! Jeg føler meg ikke sånn kjempe slapp og slikt, og gjør jeg det er det fordi jeg bare har fått i meg lite veske. Jeg har ikke hatt noe vondt på selve sårene eller generelt utenpå magen, noe luftsmerter inni har jeg jo og det er normalt, beste man gjør er å bevege seg litt, gå litt rundt eller slikt. Nå for tiden består maten min av : Supper som siles, magen tåler ikke biter ennda, så for å være sikker på at jeg ikke skal få ekstra vondt i magen så skal supper siles helt frem til onsdag nesteuke. Jeg spiser også yoghurt, drikker Biola og cultura sin drikkeyoghurt, i drikkeyoghurtene har jeg i litt kesam, for å få ekstra proteiner, noe jeg trenger mye av siden systemet mitt tar opp proteiner saktere enn før, og bare for å unne meg noe godt så har jeg noen blåbær i, som jeg da tygger ekstremt godt før jeg svelger, så det går bra :)

Såv så godt i natt som jeg ikke har gjort den siste uken! EKSTREMT GODT å komme hjem til kjeresten og vår egen seng og ikke minst et kaldt soverom! HALLELUJA liksom, hahaha :D
Var jo også helt ubeskrivelig å komme hjem generellt til typen og til katten min, var så godt å se dem begge igjenn. Litt synn i lille Zeppelin som ikke får oppholde seg på magen min lengre, har bruker jo å stå oppå meg og gi meg "katte massasje" det går nokk ikke nå lengre når jeg har alle sårene ennda og ikke minst stiftene som ikke skal takes bort før om ca 10 dager. Han får ligge på meg da...hviss han er i ro...men vi alle kjenner jo katter, ikke direkte rolige dyr når de ikke er så gamle! C:

Så allt i allt, så har jeg det kjempefint! :D

-Mete :3

Jeg lever ennda!

Nå sitter jeg på rommet "mitt" (deler med to andre) og slapper av med dataen på fanget, sår og plasterlapper all over the place, noen stifter her og noen der rundt omkring magen min. Var operert i går morges rundt 07:00. Har litt luftsmerter av "rest luften" de brukte til å blåse opp buken/området rundt magesekken, de gjør det for å få bedre plass til å jobbe, og det er normalt at det blir litt igjenn som kan skape noen vondter her og noen der (:
Ellers har jeg det  velldig bra, går litt rundt på avdelingen og kjiker, snakker med hyggelige sykesøstre og leger som er fantastisk flinke og koselige! Har også fått veldig god kontakt med de to andre som skulle opereres i samme "Pulja/gjengen/kullet" som meg, Kjemmpekoselige folk begge to! :D

Jeg fikk utfordret meg selv i dag, med å stikke meg selv me sprøyte, nølte en gooooo del! Man har jo en naturlig mekansime i kroppen som sier " NEEEI IKKE SKAD DEG SELV!" Selv om det som var i sprøyta var til mitt eget beste riktignokk! Men jeg fikk nå gjort det, jeg måtte jo nesten det...er ikke så mange flere enn meg selv som kommer til å gjøre det hjemme...Satser ikke på at Andrè tar seg av den delen, hahaha xD

Men joda, jeg har det altså bra, og drar forhåpentligvis hjem på lørdag vill jeg tro. Gleder meg til å komme hjem å snakke med mamma og ikke minst til å komme hjem til verdens beste kjereste og til den teite katten vår. Gleder meg noe SYKT :'3 <3

-Fra Mete på sykehuset ^_^

Slik blir det!

Planen min med bloggen når det kommer til oppdatering i forhold til tiden etter operasjonen, vektreduksjonen og bilder av resultater.
Bilder, det blir det ikke mye av, blir det noen er det nokk av ansiktet mitt, eller av noen randomme daglidagse greier om hva jeg gjør osv! Jeg kommer riktignokk til å oppdatere i alle fall en gang i uken om hvordan ting går, ca kg ned i vekt, hvordan det går med maten/dietten, trening/mosjon og hvordan jeg føler meg, både fysisk og psykisk! Jeg kommer til å holde "foto logg" over meg selv, tror kansje jeg tar bilder av meg selv (da av hele kroppen...ikke naken tho haha..) rundt hver 14 dag. Det er jo mest morsomt når det går litt tid mellom hvert bilde! :D

I forhold til facebook, for dere som har meg der, kommer det heller ikke til å skje mye, jeg kommer ikke til å legge ut bilder av meg underveis der...før jul. Kan jo hende noen andre gjør det, man vet aldri. Men jeg kommer ikke til å gjøre det, og noe profilbilde blir neppe endra med det første heller! :)
Jeg sender nokk heller update til mine nermeste og mine nære veninner! Som jeg stoler på holder de bilde for seg selv, så kan alle andre heller få se når jeg møter på dem, eller endrer noe her eller på face (:Får se om jeg blogger noe når jeg er på sykehuset, men frem til da, hade fra meg!

-Mete :3

For siste gang

I alle fall på en god stund, satte jeg foten innenfor døra på woie's blomster som "medarbeider" (var der via nav på type "opplæring i bedrift" har vært dær i nesten 2 år) Idag var i alle fall siste jobb dagen min på over en måned! Føler meg litt trist av tanken på det og jeg forstår det ikke helt liksom, hva faen gjør jeg nå?...
Vell allt har jo sin grunn og dette har den enkle grunn at jeg skal opereres på onsdag, så da er det en måned sykemelding etterpå for at jeg skal få summet meg etterpå, og for at jeg skal klare og holde spisevanene, pluss at det blir nokk noe ekstra slapphet og slikt med tanke på at det blir litt vanskeligere å ta opp næring...men det vill komme seg! (:

Og i August flytter jeg mest sansynelig laaaaangt fra her jeg bor, fordi jeg skal gå skole...Gruer meg velldig til det egentlig, helt alene på en helt ny plass, ny dialekt, ny skole MASSE nye folk å forholde seg til...vell...jeg klarer det nokk! C:

-Mete : )

4 dager igjen!

Tenk...det er bare 4 dager igjen til jeg sitter på flyet og er på tur til sykehuset for utredning og operasjon! Det er så sykt! Tiden har gått så fort, selvom hver dag virket 100 timer lang til tider! Gud som jeg gleder meg til å være ferdig med denne vennte delen og faktisk få starte på den der det virkelig skjer noe, og ikke minst at jeg får spise "vanlig" mat i den forstand mener jeg altså noe annet en pulver...slikt som supper og div drikker med vitaminer og slikt jeg trenger, og så får jeg jo begynne på most mat etter en uke ca! Gleder meg til det, vill ha mat jeg kan tygge litt på :')Gleder meg villt, selv om jeg er nervøs!

-Mete :3

Da er skatten min kommet!

Som i dataen...ikke skattepengene haha...
Fikk min nye acer hjem i dag...brukt litt tid på å teste den litt... Er jo ikke vannt med windows 8, så tar jo litt tid å lære seg og venne seg til ting, og jeg sliter med å venne meg til tutchpadden! Er sånn som på de fleste mac'ene...bare en stor firkant, uten markerte knapper osv...så er jo litt uvannt! Men det kommer seg, og siden den er ny så er jo "muse tastene" hva skal jeg si, inntrykket...den blir jo litt lettere å trykke på etter man har brukt den litt!
Tastaturet er jeg forelsket i!!! Lyser opp rundt tastene og på bokstavene, tastene er sjikkelig flate og gode å trykke på også er de sjikkelig glatte, og et sjikkelig pluss er at om jeg vill vaske av tastaturet, så vill ikke tua/kluten/filla (hva enn du vill kalle tøystykket du vasker med) hekte seg fast i tastene, for de er kinda innfellt i dataen og stikker så vidt opp fra metall "ramma" de er nedi! ELSK!

Så atm spiller jeg sims3...haha..måtte jo teste hvordan den kjrer det i forhold til den gamle, skal også prøve litt minecraft, LOL og sikkert noen andre spill. Må også prøve litt tegneprogram etterhvert! :)

-HappyMete :D

Vennter på pakke!!

Sitter å vennter på en pakke jeg bestillte i forige uke...tror det var på onsdag jeg bestille den. Den var på Stokmarknes klokka 03:30 natt til idag...er ca en times køring herifra +/-  Men det står at den er anntatt å ankomme myre i morgen...bah, vill ha den i dag! Er kansje ikke så spennende for dere..haha, men det er garn og strikkepinner jeg har bestillt. Jeg har bestillt det til en tunika som jeg vill strikke til meg selv i en god dels størrelser mindre, slik at jeg kan bruke den når jeg har gått ned masse i vekt! Så kan vell kalle den et "mål" jeg har...og siden det er lenge til jeg er i størrelsen til denne tunika'en så har jeg god tid til å strikke på den, men den var bare så pen, har bestillt de orginale fargene så slik skal den bli:


ELSKER de fine detaljene på kanten nede!

-Mete *-*

Tilbakemelding på et bilde anyone?

Har testet litt med copy funksjonen på et redigeringsprogram jeg bruker, mest for å prøve meg litt frem for jeg synts det er stilig hviss man får det til! Jeg fotograferte da en potte plante (haha) som jeg har hjemme, dette er orginal bildet:

Og så er det da en redigerte, hoved målet var å få bort lista og blomsterpotta, og variere litt med "kopierings plass" for at det ikke skulle se så velldig kopiert ut! Så om noen vill kunne jeg tenkt meg litt tilbakemeldinger på dette bildet, jeg vet veggen bak kan virte iriterende...siden det er mønster i tapeten...skulle ha tatt den med ut å tatt bilder...meeen atm...er planten blitt velldig død...heh..

-Mete ^^

Klikket hjem fra Elkjøp!

Som mange vet har jeg søkt skole til høsten, med skole kommer selvfølgelig skolesaker, skrivebøker, blyanter, penn og allt annet man skulle trenge. Men som alltid på videregående...og de fleste typer skole nå for tiden, PC, viktig! En pc som funker, som ikke bråker så sinnsykt og som takler det du driver med, velldig viktig! Så idag bestille vi bursdagsgaven min, nemmelig en ny berbar pc til jeg flytter og skal gå skole, min er en smuuule velldig treg til tider, den bråker om jeg bruker flere ting på en gang og den har en veldig irriterende feil, la oss si at jeg hører på musikk på spotify, så kommer det pluttselig et sjikkeli SKURR i høytalerne og så lagger HELE datasystemet...det kan skje når jeg skriver, spiller, uansett hva, så kommer det helt ut av det blå, noen ganger ofte og noen ganger tar det lang tid mellom hver gang, men det er i alle fall MAX irriterende. Så her er pc'en som kommer hjem til meg om +/- en ukes tid:Satser på at denne vill funke fint! Kjeresten min har snakka med en gammel kompis som sier han ville gått for den og han er flink med datamaskiner. Men er jeg ikke fornøyd så leverer jeg den bare tilbake! ^^
Gleder meg til å få en data som ikke får den skurringa og en ekstremt lagg sammtidig, men skal bruke denne dataen jeg har fortsatt, skal bruke den til nedlastning og en del lagring, skal kjøpe meg en stasjoner harddisk etterhvert også til lagring av skolearbeid, filmer, serier og bilder (:

Dette er da en bursdagsgave til meg som sagt, men både jeg, kjeresten og foreldrene mine spleiser på den ^^

Anntar det er flere enn meg som elsker å starte opp en ny data? <3
Eneste minuset er jo windows 8, meeeen venner meg vell til det slik som man gjorde med vista!

-Mete :3

Når du føler du har mistet en del av deg selv

Jeg føler det, jeg kjenner på følelsen, allt for ofte egentlig. Følelsen av å ha mistet en del av seg. Noen ganger kan jeg føle på den daglig, noen ganger går det en stund mellom hver gang...Men den slår meg like hardt ut hver gang den treffer meg. Kommer den aldri tilbake, jo...det gjør denn nok sikkert, kansje ikke? Eller joda..den må vell det? Jeg vet ikke lengre, det har gått så lang tid, siden jeg følte at jeg var i ett med delen jeg nå har mistet, glemmt?
Jeg snakker verken om personer eller dyr...jeg snakker om en del av MEG en del av sjelen min, noe som var meg, det tok mange gang opp flere dager og netter av livet mitt, en gang gjorde det i alle fall det. Hobbyene, Tegningene, de malte bildene, den digitale kunsten jeg en gang brannt for å lære meg da øynene mine åpnet seg for digital art, alle de dårlig, gode, syke og nydelige skissene som jeg allti bar med meg som inspirasjon om å løfte meg opp ett hakk til, komme lengre, vise folk hva jeg kunne! Nei...den flammen finner jeg ikke, kansje noen glør her og dær, men jeg klarer ikke få den til å blusse opp igjenn, Det føles nesten som om en del av meg er død. All den gleden jeg har hatt oppigjennom årene av tegning, det å la antasien min løpe løpsk å tegne det som fallt meg inn. Det var tegning jeg løp til når ting var vanskelig, jeg gjemmte meg i min egen lille verden i flere timer, slapp å tenke på det som var vanskelig, mitt lille sted, alene. Det var tegning som skapte meg, tegning fikk meg i kontakt med mange flotte mennesker, tegning gjorde meg sinnt og forbanna når jeg ikke fikk til, men gleden av å mestre knuste følelsen av å misslykkes..

Nå sitter jeg her, ser på hendene mine som en gang tegnet det mest utrolige jeg noen gang kom på, den gang jeg følte at hver en strek på arket tellte, den gangen tegning var MEG, og det jeg tegnet sto for hvem jeg var og hvem jeg alltid ville være. Det gjør meg trist, jeg vill gråte, hver gang jeg blir slått av tanken så vill jeg gråte. Mange forstår kansje ikke, men for meg er det som å miste en person, eller føle at jeg mister taket på en person, en viktig person. Denne følelsen river meg i småbiter, hadde det ikke vært for kjeresten, familien og vennene mine og fortiden min, hadde jeg vert bare små biter, blanke små biter uten tegn til å vise hva bitene en gang var eller streker til å vise hva de ville bli, jeg hadde ikke vert noe. Jeg hadde vert et helt blankt ark, som hadde vert sammenkrøllet for å så blitt brettet ut men hadde så mange brett, krøller og var for knorvete til å brukes til noe annet en å kastes igjenn. Men jeg har kjereste, familie og venner så jeg er ikke et knorvete hvitt ark, noen brett her og der det har jeg, men arket har konturer og noen linjer av hva jeg er og vill være, men uten delen jeg mister grepet på, vill jeg ikke bli en tegning. Jeg vill ikke kunne bli hva jeg var...en tegning, en nesten ferdig en, men en som alltid hadde litt rom til forbedring.
Jeg prøver febrilsk å klamre meg til delen jeg såvidt holder taket i, jeg prøver allt jeg kan for å få glørne til å bli en liten flamme. Men for å få en liten flamme, må jeg kansje.. ofre noe av det hvite arket som jeg består av, ofre delen av arket meg brett og krøll på og miste en annen del, en del som skulle vert mistet for lengesiden?

-Merethe

Da er første uke over!

Min første uke på pulverkur fra Mandag 19 til Mandag 26 er over. Hurraa!
De sa at dag 3-4 var de som de fleste syntes var verst, dagen jeg syntes var erst var nokk dag 1...haha... Hadde en uheldig dag en me bilproblemer flere10 tallts mil hjemmefra! Så ble det mye stress og hodepine! Men jeg lever ennda! så overlevende var dagen i alle fall! Jeg sliter riktignokk ennda med å skal "spise" 8 (!!!) måltider om dagen! og hvisste dere at en boks allevo koster 217,- her...og inne holder 14 poser (måltid)...det rekker ikke til 2 dager en gang...me andre ord på 3 uker går det med nesten 4000,- kroner...det er mye på en liten lønnslipp! Men jeg får det til å gå! ^^

Jeg sliter med å drikke denne allevo shaken til frokost, så har fått lov av overvekts enheten i Bodø å spise en halv nutrilett bar istedet, er ekstremt takknemmelig for det! Jeg er så streng som bare mulig med meg selv, og prøver så godt jeg kan å holde motivasjonen oppe. Har fått en motivasjons boost i helga, etter å ha tilbrakt den med goe veninner som støtter meg og har troen på meg, hva skulle man gjort uten slike mennesker?<3

O.E i Bodø regner med ca 1-2 kg vektnedgang per uke av denne kuren...dagen jeg skulle begynne hadde jeg gått opp litt fra det minste jeg var desverre...men har denne uken gått ned 4,1 kg, er da gått ned til det jeg var på det minste før...men også kommet meg videre ned. Så ser ikke så mørkt på det at jeg hadde gått opp litt! Og nå er jeg da nede på noe av det minste jeg har vert på flere år nå! *glaad* :D  Og selvfølgelig skal jeg ennda lengre ned før operasjonen, gleder meg litt til å se hva jeg er nede på dagen før jeg blir operert!

 Æ ska ikkje je opp!
(bare for å ta noe på litt hardcore dialekt, haha)

-Mete :3

NYHETER!

Da har jeg altså fått telefon fra sykehuset i Bodø! Den 19.Mai skal jeg begynne på en tre uker lang pulverkur..som betyr at etter pinsa i juni så skal jeg opereres! HURRA! etter mye slit å venting så blir det min tur!
Og for de som vill kalle dette en "lett utveg" Nei, det er ikke det for min del, for meg var det siste utveg. Jeg ser mange slankopererte som lar operasjonen gjøre sitt, å kvitte seg me de prosentene av kilo den gjør før ting stabiliserer seg og så er de "ferdige med det" så slutter de å trene, di spiser dårligere igjenn..Men jeg, jeg skal ikke gjøre det slik som mange andre (merk, jeg sier ikke alle!!) ! jeg skal fortsette å spise sunnt, trene mye, gå turer, gjøre hva jeg kan for å få det til å gå videre ned etter prosentene operasjonen tar de 3-4 første månedene, jeg skal kjempe videre! Jeg skal ikke bli tynn...men jeg skal bli mer lik normal eller normal...jeg vill dit jeg føler meg vel og kan gjøre det jeg vill uten problemer! Målet mitt er ikke å ha lår som ikke er borti hverandre, eller å ha den såkaldte "bridge" magen, hvor trusekanten hviler på hoftebenene dine å ikke på magen! det er ikke målet mitt, jeg vill bli ner normal, og finne en vekt jeg trives med, det er mer enn noe jeg kunne ønsket meg!

nnw1wYi1Po    m1qnnui1Fj


Dette, dette skal jeg klare, jeg skal jobbe hardt med dette, samtidig som jeg er på skole langt unna mine nære og kjære og skal tilpasse meg nye folk og skole! Jeg skal klare, jeg skal meste, og ingen skal få stanse meg i forsøket!

-Mete :D

 

1.Mai

Håper mange har hatt en fin natt til 1.Mai...anntar det finnes mange med en dårlig "dagen derpå". Personlig har jeg en fortreffelig dagen derpå..fordi jeg ikke drakk i natt jeg ;)
Jeg var opptatt med å filme mamma som hoppa i havet...haha...faen hu er ei tøff dame! og så tok vi en natt kaffe hos bestemor etterpå!

Til nå har jeg egentlig bare spillt noen runder black ops II online og så har jeg spillt Ni no Kuni i noen timer Og nå ser jeg på at typen spiller Dark Souls II med en kompis.

Blir vell sittende å se på de til mamma sender melding om at hun er på tur utover til Myre, vi skal dra å vaske på Havna Frisksenter (et av treningsenterene her) og så skal vi ta badstu woohoo! Det er så sinnsykt godt, gleder meg! Så blir det vell sikkert litt mer Ni no Kuni når jeg kommer hjem igjenn og kansje litt tv-serie titting sammen med typen :3
Så ja, slik ble/blir min natt til 1.Mai og resten av 1.Mai :D

-Mete :3

Har spillt en del de siste ukene

For det meste spillt Garry's mod. Inne på Gmod har jeg da spillt mest Prop hunt egentlig, og noe Murderer og Trouble in Terrorist Town (TTT). Prop hunt: er så enkelt som at det er to lag, ene er Hunters og andre er Props...de som er props skal gjemme seg, du kan bli til kaffekopper, stoler, bord, telefoner + div andre saker og så springer du rundt og gjemmer deg og hunterne skal finne og drepe deg. Finner de deg ikke før tiden er over vinner props, og omvendt og som hunter får du et poeng for hvær prop du dreper :3

Murderer: dere er masse randomme folk, ikke noe lag eller noe, 1 av alle er en morder, som går rundt og dreper folk med kniv, men ingen andre enn han selv vet han er det, med mindre de ser han drepe noen eller ser han holde kniven ute. så er det da om å finne ut hvem han er og drepe han, du kan sammle div lysende ting inne på spillet, samler du tilsammen 5 ting vill du få en revolver, og noen er helldige og starter med en revolver :)

TTT: Det er masse terrorister...noen av dem blir utnevnt som "traitor" og de skal drepe de "uskjylldige terroristene" + at det er en som er "detektiv" som kan sjekke de døde for dna fra morderen, rett og slett finn ut hvem som er traitor og drep dem, eller så er du en og dreper de andre! c:

 

de siste 2 ukene hvor jeg har spillt 41.7 timer..er vell mest bare prop hunt egentlig ._.

så ja, mye Prop hunt ...Ene Moderatoeren der fikk meg forfremmet til regular uten at jeg måtte spørre...du må spille 8 timer på serveren for å kunne bli forfremmet til regular, og må spørre superadminst om forfremmelse...noe jeg da slapp, haha x3

Ikke en waste av livet mitt overhode!...tilbringer i alle fall tid meg typen og noen venner av han, siden de også spiller! :D

Utenom Gmod har jeg spillt litt videre på Ni no Kuni...elsker måten Ni no Kuni er laget på....eye orgasm <3

f-lD_2C1Lr

#Gameing #Studioghibli #NinoKuni #spill #Gmod #prophunt #game

Jeg skriver lite, nei det gjør jeg ikke..

Jeg skriver SINNSYKT lite faktisk! hah! Jeg føler nesten jeg har nokk med meg selv og "dagboken" jeg skriver, den jeg skriver om tanker, følelser osv i. Men vill jo oppdatere dere her også av og til, blir vell å blogge mer om fremgang når jeg har fått operasjonen! :)
Men nå skal dere i alle fall få vite at jeg venter på å få starte på pulverkuren! å når jeg sier venter..noe de i Bodø sa "vi har ikke noe vennte tid lengre" HAHA morsomme dere er! -.-
Jeg har venntet i snart 4 uker for å få høre når jeg kunne begynne på kuren! Uken før påske var jeg kommet meg ned dit jeg måttte for å begynne på kuren, snakket med dem og de sa "vi har ikke fått operasjons datoene for etter påske". Heilt greit, er jo en erlig sak det og de sa de skulle si ifra når de fikk operasjonsdatoene...Hører ingenting før jeg selv ringer dem noen dager etter påske, nei desverre du "rakk ikke komme med på operasjonsdagene uka etter påske"...da har jo jeg bare venntet i 3 uker allerede..å de som rakk det? hvordan fikk de vite at di kunne oppereres da... når de sa til meg at "nei vi vet ikke når operasjonsdatoene er etter påska"...rart at noen andre tydelivis visste det da? FAEN altså! -.-
Men jeg venter i alle fall! woho...not..
Ellers har jeg vert syk igjenn...er 2-3 uker siden jeg ble frisk fra en influensa som varte aaaalt for lenge..og så var jeg syk forige uke rett etter påska..men nå er jeg så og si frisk igjenn, litt tett i nesa og har en stygg hoste til tider, men det går seg vell til ^^Kommer nokk noen innlegg om div ting jeg har gjort i det siste velldig fortløpende nå c:

-Mete :3

Oppdatering om operasjonen, tanker og følelser

Så var det vell på tide med en liten oppdatering om operasjonen, lenge siden nå :)

Joda altså, vekta går nedover, jeg har sånn ca 2 kilo igenn før jeg kan starte på pulverkuren som varer i 3 uker, før operasjon kan foretas, kan oppdatere i morgen om nøyaktig hvor mye jeg må ned før pulverkuren, jeg har ikke veid meg i dag så jeg har ikke de nøyaktige tallene. Mandag i neste uke er den opprinnelige veiedagen og ringe til Bodø overvektsenhet dagen, har ett håp om å ha 1,noe kilo igjenn å gå ned på mandag, så må bare være flink i helga!
Jeg føler at jeg har vært veldig flink med både mat og trening.Jeg trener 5 ganger i uken, med mindre jeg er syk etc, og jeg spiser 5-7 måltider om dagen, frokost, lunch, middag og mellom måltider, jeg sløyfer ofte kvelds og tar heller et mellom måltid istedet, spiser middag så sent så blir litt hard med keldsmat i sånn 10-11 tia på kvelden, så spiser heller en frukt eller noe annet lett, noen ganger bytter jeg om på middag og kvelds. Spiser "kveldsmåltidet" etter jobb i 5 tiden, og "middagen" i 8 tiden, rett og slett fordi det passer bedre med jobben til samboeren min og kontakten min i Bodø sier at det går helt fin å bytte om, så lenge jeg får i meg alle måltidene :)

Jeg er veldig flink med maten, slik som med middag, noe man ofte spiser aaaaaalt for mye av! Meg jeg lager meg posjoner med for eks. fiskekaker hvor jeg har funnet ut at til 1 middag holder det med 2 1/2 fiskekake og at det holder med a 100g kyllingkjøttdeig osv. Og så har jeg en egen "grønnsaks kopp" (haha hva faen liksom?) Men ja, det er en kopp med plass til sånn ca 1 neve grønnsaker, kjekkt og ha, fort gjort å ha litt for mye grønnsaker på panna, så jeg synes det er greit å ha noe å påpasse mengden med. Mellom måltidene skal jo ikke være store, de skal bare passe på at du ikke er utsulta til middag for eks... slik at du ikke forspiser deg når du først får mat. Så til mellom måltid bruker jeg ofte en dobbel 0 yoghurt eller kultura drikke yoghurt aktig greie, med 2 ss musli med frukt i  (tror den het kultura, med skogsbær smak)

Så ja, jeg prøver rett og slett mitt beste, og det skal jeg fortsette med til jeg er i mål, og ikke minst fortsette med resten a livet! :D

 

-Mete :3

Endelig hjemme!

Etter å ha dratt hjemme fra klokka 07:30 er jeg endelig hjemme, utrolig godt å komme hjem til kjæresten! Dro til Harstad sammen med mamma og bestemor, hovedsaklig fordi mamma skulle til en kiropraktor. Så for tredje uke på rad kjører vi ca 2 t og 30 min bare for at han skal knekke henne opp i 10 min. Men HEY! etterpå dro vi på litt shopping og en tur på café for å spise lunch. Siden vi har vært i Harstad 1 gang pr uke i 3 uker nå, så shoppa jeg ikke så mye i dag, ble egentlig bare godteri til typen, noen søte bokser/beholdere til å ha grønnsaker og frukt i når jeg skal på jobb...Jeg ELSKER forresten små søte bokser, krukker og flasker...sånne som de brukte mye før når de laget hjemmelaget saft, eller syltetøy...men har mange små søte krukker og flasker og kjæresten min er en smuuule lei av at jeg drar dem med meg hjem..ehe x)

Etter vi kom hjem fra Harstad skulle vi på lysklubb på steinland, har forklart det før men en kort oppsumering, Lysklubb=kommunen ville ikke betale for at vi skulle få ha lys på steinland (ei lita bygd 10 min kjøretur fra Myre sentrum  (nermeste "tettsted") ) så dette måtte bygda fikse selv hviss vi ville ha opp gatelys og få ha lysene på. Da begynnte lysklubben/foreningen, hvor vi tar med gevinster og selger "lodd" og har da en trekning av gevinster og har en månedlig kontigent som alle betaler inn.
Er alltid koselig på disse klubb møtene, mange hyggelige eldre nabodamer og noen av de yngre som er tilflyttet, så møtes vi og spiser god mat/kaker og prater om allt mulig, kjemmpe koselig! Jeg som ikke har smakssans spiste meg et rundstykke med egg og tomat og et halvt, winerbrød tror jeg det var, er ikke sikker....sistnevnte smakte ikke godt siden det var søtt og smakssansen er fucka :c

JEG SKAL BLI FLINKERE TIL Å LEGGE UT BILDER! Skal begynne å i alle fall få tatt noen bilder med mobilen i ny og ne :)

Håper dere har hatt en fin dag lesere!

-Mete :3

Føler meg faktisk flink

Er velldig flink med måltidene nå, og til alle middagene har jeg mest grønnsaker, lager "hjemmelaget wok" som i å kjøpe, sukkererter(shugarsnaps), blomkål, brokoli, kål, snacks papikra el. vanlig paprika, gullerot og purreløk, har sopp til også, men plander ikke det sammen med resten av grånsakene, siden dem fortere blir dårlig. så kuttes allt og mikses, så kan jeg bare hente ferdig blanding i kjøleskapen noen dager fremover, kjekkt! Har brukt en del fiskepudding, fiskekaker og kyllingfilet som jeg skjerer i "terninger" og steker litt før jeg hiver på wok'en. også bruker jeg litt salt på og soya saus (har bare soya sausen rett på stekepanna så allt får surre litt i det)  Og midagene blir alltid friske og gode, sprø og ferske grønsaker er det beste!

lmzM4kC1NnDenne hadde jeg ikke kål i da, men en type salat blad ^^
Ting går sånn passe bra i forhold til vektnedgangen, jeg slet velldig etter jula, mista all motivasjon i juletida, spiste ikke så mye mer enn normalt, men nokk til at det gikk oppover, desværre så opp at jeg nesten havnet på utgangspunktet jeg hadde for et år siden...Men nå har jeg gått ned slik at jeg har ca 2,5 kilo igjenn før en pulverkur som jeg skal gå på i 3 uker (:
Er stollt over det jeg har greid siden nyttår, det har vært velldig hardt, serlig når jeg var syk, med influensa og feber osv, etter jeg var syk mistet jeg smakssansen for søte og syrlige ting, så allt som var inærheten av en av de to, smakte rett og slett FOR J*VELIG! Det er over en måned siden den ble borte, og har begynnt å komme litt tilbake nå, men sjokolade og juice smaker fortsatt DRITT, rart det ikke selges slankepiller som gjør at smakssansen din før søte ting blir tulla med slik at ting smaker pyton! Men i alle fall, salte ting, å hærregud hva ville jeg gjort uten salt, den eneste smakssansen som var så og si inntakt, hadde noen dager der jeg levde på knekkebrød og salt potetgull eller annen salt snacks, men måtte ikke være sånn "smågått" snacks, for det var bare ikke godt! Spiste riktignokk bare den salte snacksen som mellom måltid, satt ikke å trødde det i munnen fordi jeg hadde en "unnskjyldning" for å spise det :)
Har drukket bare vann i flere uker nå, er jo en god fordel, kansje litt vanskelig siden det blir mye salt og kroppen holder på vannet, men men, det går jo nedover med vekta så det får være til smakssansene er på plass igjenn!

Så ja, det går bra med meg! C:
-Mete :3

Uvær

Jeg er ikke bare såkallt "husredd" jeg får et velldig ubehag når det er storm eller kraftig vinn, slik at det bråker i hele huset, slik det har vær oss oss i nesten to uker. Men i dag slår altså "Kyrre" til (com on, Kyrre? for et sært navn på en storm) Jeg sover ekstremt dårlig når det er storm ute, våkner brått med en gang når det bråker i huset, smeller i tak og vegger og ting ute som blir slengt rundt av uværet og lager støy. Liker det virkelig dårlig! I natt/morgen skal han være på det værste, og skal regne fra 50 til 80 mm og noe vill komme som snø, dritt.
Jeg kommer i alle fall ikke til å sove godt i natt, det kan jeg skrive under på!
Håper dere der ute som også hører på stormen utefor veggene får sove bedre enn det jeg kommer til å gjøre og jeg håper dere får sove godt (:
Og resten av dere uten drittvær utenfor får ha en så god natt søvn som dere bare kan ha! ^^

-Mete :c

Idag! Fortjener jeg en klapp på skuldra!

Først trenda jeg i en time fra rundt 12 -13 sånn ca.. Så på tur hjem, begynte jeg å tenke på så fint vær det var ute, sola skinnte og det var helt blå himmel, og som en etterfølger av den tanken, kom jo selvfølgelig den med at allt støvet og skiten hjemme vises så gått når sola skinner inn på gulv, hyller, reoler osv. Så da fikk jeg det for meg at NÅH, nåh skal jeg rydde og støvsuge litt i alle fall. Men det ble da ikke bare rydding og støvsuging, jeg har vaska gulv, vaska bad, rydde de fleste rom i huset, bytta på senga, vaska klær og tørka klær, hadd ute alle mattene å ristet dem og har tørket støv av hyller, andre overflater og div elektroniske dippdutter som tiltrekker seg støv... Jeg føler jeg har gjort en kjemmpejobb i dag!Nå blir det avslappning og litt klesbretting, eng god dusj og så skal jeg sove i ny pålagt seng <3

Sistnevnte må være den ultimate slutten på dagen, eller hva? :)

-Mete :3

Jeg har en "Hjelpe bok"Jeg kjøpte meg en nydelig og søt bok den 8.januar i år, den fannt jeg ut jeg skulle skrive i hver dag, om følelser, mestring, ting som ikke gikk som dem skulle og det som gikk som det skulle, trening, mat og vekt ++ Jeg har skrevet nesten hver dag siden den 8.januar, utenom en 4-5 dager, hvor jeg var syk og nesten ikke spise eller gjore noe skjenerellt. Jeg er litt avhengig av boken min egentlig, det skriver jeg det som jeg har på hjertet om tanker og følelser, om jeg har en tong og vanskelig dag, eller så skryter jeg om jeg har en bra dag, skryter om hva som var/gikk bra og at jeg må gjøre slikt flere ganger!
Noen sider kjefter jeg på meg selv for noe jeg har spist, eller dårlige valg jeg tok der å da, og noen sider er fyllt med store "STÅ PÅ" utrop og hjelpsomme tekster. Er godt å bla tilbake å få litt motivasjon fra ting jeg skrev for en måned sinden, å lese hva jeg gjorde den dagen for å unngå å gjøre dumme valg, den er bare fantastisk nyttig for meg den boka.
Her er den søte boka mi:


Å motivere seg selv er viktig!


Har foresten snart skrevet 100 sider i den!
Synes om den, er den ikke søt?
Har du noen motivasjons metoder? eller en litt mer privat plass å gjøre av tanker og følelser slik som jeg har boken min? :)

-Mete :3

Etterlengtet helg!

Er lenge siden jeg har hatt en så sosial Lørdag og generellt helg som dette!
Sto opp idag etter en god og ikke minst lang natt søvn uten å være uvell i magen mitt på natta eller om morgenen ( har slitt med magesmerter siden jeg var ca 6-7 år og legene finner ikke ut hva det er, nei er ikke gravid ^^ ) Så sto jeg og kjæresten min opp i 10:30 tia, og jeg skulle på cafe date, som nevnt i forige innlegg, bare at vi ble mange flere enn først anntatt!
Var Jeg, Hanna, typen hennes, moren til Hanna, de to brødrene og dama til den elste broren hennes. Var så koselig å sitte sammen med masse gode folk å snakke om allt mulig, le og bare ha det fint! Jeg er vell egentlig et veldig sosialt menneske av meg, og liker å le og være med trivelige folk, men jeg har vanskelig for å bli kjennt med nye folk, jeg liker ikke ta kontakt med fremmede, jeg går ikke ut på byen for å bli kjennt med noen, jeg føler meg ikke "vel" med å gjøre det... Så er bare velldig glad når mange folk jeg kjenner samles på ett sted, og har sammlet folk jeg er komfortabel med, da slapper jeg virkelig av! :')

Men da vi var færdig med cafe besøket ble jeg invitert til å spise taco senere på kvelden sammen med hele den gode gjengen hjemme hos moren til Hanna. De er så ufattelig koselig og snill mot meg, føler meg som et familie medlem når jeg blir invitert til dem og generellt er på besøk hos dem, alle er så snille og morsome og jeg trives så godt sammen med dem. Ufattelig glad for at jeg får kjenne slike folk!<3

Takk til Hanna, Kim-Rune, Greta, Robert, Sara, Robin og Tobias for en fin, morsom og sosial helg...Det betyr mye for meg å bli inkludert som et familiemedlem , dere skulle bare visst! :')

-Mete :3

Kooos

Vært på besøk hos Hanna i kvell (ei av besteveninnene mine) hun kom hjem på besøk fra Narvik denne helga, både hun, kjæresten hennes, den elste broren hennes som også bor i Narvik å dama hannes! Koooselig gjeng!
Ble bedt på middag/kvelda hos faren til Hanna, han skulle lage spagetti...han lager DEN BESTE SPAGETTIEN!
Var mange dær, de fire nevnt ovenfor, pluss den andre broren til hanna og søskenbarnet deres :)

Så spiste vi gooo spagetti å noen av åss så på spirited away :3
Kjemmpekoselig kveld! Og i morgen skal vi på cafe sammen...i alle fall jeg, Hanna og hun som er sammen med ene broren til Hanna :)

Natta fra meg og zeppelin..han ser litt pudding ut haha x)

-Mete :3

Skole

Det var så merkelig...bare en veldig rar, skummel men god følesle, det å gå inn på vigo.no, logge seg inn, og søke SKOLE! Er noen år siden sist jeg søkte, sånn 3-4 år kansje? Og  nå har jeg altså søkt Blomsterdekoratør, på skolen som heter.....TROMMEVIRVEL PLIS...... ØRSTA VGS! som ligger i TADAAAA Møre og Romsdal! Seriøst...det blir et stykke å flytte uten kjæreste venner og familie, helt alene. Måtte søke dær først og fremst fordi vi ikke har blomsterdekoratør i nordland, men nordland har avsatte skoleplasser på blomsterdeko, på denne skolen. Kommer sikkert til å gå helt fint da, selvom jeg folater allt hjemme, men er jo bare et år og er kansje en fin sjanse til å komme litt bort ifra allt man er lei av for en liten stund og å få prøve noe nytt, stifte nye bekjenntskap og se mange nye steder med mye nytt å oppleve! En pekepinn for de som ikke gidder finne ut ca hvor Ørsta er, så er det ikke såå langt unna Ålesund! ^^

Også har jeg søkt til Vea VGS som er ikke så langt fra Gjøvik, men kommer nokk mest sansynelig inn på Ørsta, selvom det var Vea jeg ville søke på, men slik er det bare, får det sikkert fint uansett jeg :D

-Mete :3

Noen hobby ting jeg har drevet med

Jeg har drevet meg blandt annet tegning, og tegna min egen hånd slik som jeg holdt blyanten og så tegna jeg mitt eget øye.

jpV9BKC1KS
jqoxrzi1Mu

Og så har jeg strikket mitt første "store men lille" prosjekt! Er ikke heeelt ferdig ennda! :)
jrtyYPC1EQ
kX4mZpC1Ci

Og jeg har strikket meg et par lester/ullsokker og holder på med typen sine nå, også lærte jeg meg en ny måte å felle hæl/hell på! :D
kvG1MFi1Cd
Dette er hobbyene jeg har bedrevet den siste måneden!
-Mete :3

*~fra min Instagram~*

kzku8HC1F8
Blomster dekorasjon som jeg laget på jobb en dag det var lite å gjøre! :)
kxnkV2i1DQBare meg den dagen æ følte meg så og si ordentlig frisk etter å ha vært syk i 3 uke!

kt6uw_i1Jq
Fra jobben på en finværs dag!

kSNEAXi1O0Zeppelin som utdøver ninja moves når jeg skal ta bilde av åss c:

kRMb_jC1AXMorgen gaming med Zeppelin og et pledd over oss...frøs sjikkelig den morgenen :0

kt3iA1C1GV

Meg på jobb hær om dagen!
Btw, jeg har altid håret i hestehale når jeg skal/erpå jobb, så ser ut som om jeg ikke har langt hår ._.
-Mete :3

Nei se! En måned allerede!? *oppdatering*

en måneds tid siden jeg skrev sist...hehe..Tia går veldig fort!

Det har vell egentlig skjedd veldig lite den siste tida, vært med kjæresten, venner og familie, har vært syk i ca 3 uker så ble lit trening på meg, men starta opp på mandag igjenn når jeg følte meg frisk nokk, Så nå er det trening hvær dag i 1 time hver gang. Trener som oftest på morgenen fra 8 til 9. Rett og slett fordi jeg står opp da å kjører typen på jobb, og da kan man jo like greit utnytte dagen, eller hva? :) 
Har en periode nå hvor jeg ikke gidder spise god mat...bare fordi at smaks sansen min er fucka siden jeg har vært syk og ennda et tett i nesen og det systemet, eneste som smaker slik det skal er vann, knekkebrød og egg faktisk! så og si allt annet smaker stygt, ekkelt eller ingeting! Men hey, det er jo bare bra for vektnedgangen egentlig, får ikke lyst på noe søtsaker siden det vill smake stygt, woho. Går egentlig greit med vektnedgangen, går nedover! det går bra med maten og treningen, så hva er vell bedre enn det :)

Skal oppdatere dere med litt forskjellige greier, blandt annet:

  • Instagram
  • skole søking
  • hobby

Så det kommer ryende inn her i kvell! :)

-Mete :3

Imke kveld

Hadde min veninne Imke på besøk i går kveld, Var kjempekoselig! Vi så film, drakk kakao og cappuccino av de fine bartekoppene jeg fikk til jul, også hadde jeg fikset gullerøtter, kålrabi, paprika, epler og druer, som jeg skar opp i "pinne/staver/sticks" (va du enn vill kalle det) så vi kunne ha dipp til. Så ble en skål vaniljekesam til epler å druer, holyday dipp til grønnsakene og kims sin salsa dipp, også hadde jeg kjøpt potetgull, sånn 40% mindre fett...mener jeg det var det sto...hheeheee..er glemmsk.. Kosa åss sjikkelig c:

shall be repited Imkøø <3

-Mete :3

En sunnere lunch

Hadde en kjempegod lunch i dag etter jeg hadde vært på treningssenteret å trent i en times tid og gjort noen erend i "byen". Lunchen bestod av:

  • 150 gram smoothie blanding fra Rema1000 (den med banan, jordbær, bringebær og blåbær) 50 kcal per 100g
  • 25 gram ometa måltidserstatter med jordbærsmak (222 kcal pr måltid á 50g, så 111 kcal i 25)
  • ca 1 1/2 dl vann (mengden varr har du i etter hvor tkk/tnn du vill ha smoothien, smak å behag! )

Jeg kutta ned på mengden måltidserstatter fordi jeg synes det ble mye når 50 gram et et måltid alene...for å så tilføye frukten :)
Smoothie'en ble kjempegod! Frisk og en fin konsistens, kjennte ikke noe til pulveret som jeg hadde i, jeg ble mett og pulveret inneholder allt av vitaminer og mineraler som er bra å få i seg!
Nam naaaam! :D

-Mete :3

#sunt #slanking #ometa #oppskrift #smoothie #helse #velvære

En oppdatering til leserne!

Så jeg lever altså...i beste vellgående faktisk! :)
Har jobbet med å snu om på livet nå i de siste ukene...jeg har stått opp 06:30 nesten hver dag, da for å kjøre Andre på jobb. Jeg må virkelig si at jeg elsker å stå opp tidlig sammen med han, få litt tid sammen på morgenen, serlig nå når sesongen i fiske virkelig starter, for eksempel i dag, begynnte han klokken 07:00 og han er ennda ikke kommet hjem..det er veldig tungt å kjedelig å være hjemme alene så lenge, og jeg er ikke så serlig glad i å være alene, vell vi har jo et lite hus, meeeen jeg er en smule husredd uansett :c

Jeg har vært på trening nesten hver dag i over 2 uker og trent i en time per gang. jeg spiser sunnere og mindre, men har ikke helt fått til å få inn alle måltidene jeg egentlig skal spise, men går bra uansett, spiser ikke mye mye mer bare fordi jeg mangler et mellommåltid.

Jeg går ned i vekt..sakte men sikkert, det går i alle fall ned da! :D

håper alle leserne mine har det bra<3

-Mete :3

Står på å gjør hva jeg kan!

Jeg har tatt i et sjikkelig tak i livet mitt nå, ingen kjære mor atm! Til nå i denne uker har jeg trent 1 gang om dagen i 5 dager og i 1 time hver dag, har trent på et av de lokale treningssenterene Havna frisksenter. Jeg har tatt sjikkelig skjerping på matfronten og har satt meg en del mål, jeg har kjøpt men en veldig fin bok som jeg skriver ned Tanker, Følelser og opplevelser i...som en hjelp i prosessen hvor jeg kan få ut tankene mine, di som jeg hells ikke vill legge ut på en blogg, i alle fall ikke nå :)

Skulle legge inn bilde av boken..meeeen hadde satt camera på RAW....og dataen sliter med å få det konverdert...han klarer ikke lagre bildene etter de er konvertert -.-
Så bilder kommer iløpet av dagen!

-Mete :3

 

 

En litt produktiv dag?

Føler kansje jeg har vert litt produktiv!
Kjørt typen på jobb klokka 07:00, dro hjem og bytta fra julegardiner til de vanlige, gjemmt bort juletre'et og julepynten (trist, liker julepynt), trent i litt over en time sammen med mamma nede på Havna frisksenter, hentet pakke på coop! Fikk endelig camera ladderen! woohoo! Så har sellfølgelig knødd litt med cameraet mitt nå i kvell...driver å tester og prøver meg frem på å ta stjerne/nordlys bilder med det, var ikke så sterkt pent nordlys men men, fikk i alle fall prøvd, men skal lese litt på forskjellige foto sider om fotografering av nordlys å stjerner og generellt i mørket med lite lys!  c:

Nå har jeg nommlet i meg en smoothie og skal snart legge meg!

Håper dere har hatt en fiiiin dag alle sammen og får en fin en i morgen også! :)

-Mete :3

 

Endringer

Jeg er så lys våken som jeg aldri har vært før....og jeg la meg for ca 5 timer siden? Hva skjedde?!  Da benytter jeg sjansen til å rette opp livet mitt...og starter det med å rette opp døgnrytmen og en god frokost før jeg starter dagen! praktisk talt må jeg vell vennte på dagen, for klokka har jo nettopp turna 06:00 og ingenting av butikker etc er åpene. Så jeg sitter da her med dataen og venter på at klokka skal bevege seg mot 7-8 ish så jeg kan dra på treningsenteret å gjøre noe nyttig om morgenen!

Anntar noen hadde en plan med at jeg skulle være våken nå, så for første gang på lenge, Griper jeg dagen!

-Mete :3

 

GIRLS

En serie jeg og typen begynte og se på...hovedsaklig fordi den blir sendt på tv av de samme som  sender game of thrones...og den virket...innteresang? Vell..ok...Den er VIRKELIG SÆR...en del sex cener jaa....ikke hele tiden...men den er så fasinerende og på en måte "ekte" den viser en slik realitit til tidr at det er sykt...og så er den så sinnsykt usaklig noen ganger...mye Sutring, jentegreier, krangler, fun, fest, trist, vitsing, kødding, kjærester og andre forhold! Gi den en sjans...men den er npkk LAAANGT ifra ment for alle...den er litt spessiell C:

-Mete :3

Husker et ord en gang i tiden...men husker ikke hva det betyr lengre

Det var et ord mamma brukte, var noe som når jeg skulle begynne på skolen etter sommer/høst/vinter og påskeferie...som hun syntes var veldig viktig... jeg tror ordet låt noe slikt som Døgn...døøøøgn...å joooo! Døgnrytme var det! Jeg har totalt glemmt betydningen og bruken av dette "døgnrytme" greiene. Kansje noe både jeg og flere burde finne tilbake til? (:

-Mete :3

Har jeg lite å ta meg til?

Tjaaa... nå og da kansje :D

-Mete :3

#humor #grimaser

har bestillt meg noe fra nettet!

Jeg (rotehuet) finner ikke ladderen til batteriet til canon eos 550D kamera mitt etter at vi flyttet....vi har begge endevendt hele huset, hver en eske ALLT! Men nei ingeting! Og ingen av oss har sett den siden før vi flyttet fra leiligheten på Myre.. FA*N
Men så fannt jeg at at jeg bare bestiller meg en ny, og hvis jeg finner den andre så har jeg i alle fall en ekstra! søkte litt rundt fannt laddere som kostet 599, 649, 400....hahaha NÆI glem det! Men så fannt jeg en lader på batterixperten.com og de har fri frakt atm, JESS! Det fine me denne var at den kostet  260,- som er en god pris i alle fåll når den kommer med er vanlig ledning til kontakt og ledning til billader! :D
Har du noen erfaringer med denne siden eller camera laderen jeg har bestillt? c:

-Mete :3

#Camera #Canon #Elektronikk #CanonEOS550D

Min juleaften 2013..merkelig

Julen ble rar i år...ingen snø...bare is, regn og mørkt...jaajaa..kan ikke flytte på juleaften etter hvilke dager det skal snø å ikke (desværre!) Man var kansje også en litt merkelig jul fordi Jeg feiret den med bare mamma, stefar, storebror og dama hans...vanligvis ville i alle fall ene tanten vin vært dær og ene søskenbarnet mitt og bestemor. Koslig var det jo selvfølgelig, men er jo rart når man er vannt til at alle samler seg! Men hadde nå en fin feiring fordet, god mat, desert, koselig stemning, gaveåpning + en nisse gave (tradisjon siden jeg og brodern var små, om morgenen fikk vi nissegave, som ofte inneholdt noe vi kunne gjøre frem til middag og resten av gavene skulle gåes løs på ) Fikk den ikke om morgenen, siden den var hoss mamma, men fikk åpne den da jeg kom dit, og siden jeg ikke lengre trenger "underholdning" frem til resten av pakkene skulle åpnes, så var det noe jeg har ønsket meg utrolig mye! Manuelas magiske jul koke/bake bok! <3

Allt i allt en bra julefeiring...om vi ser bortifra at jeg ikke finner julestemning noen plass overhodet! c:

Håper alle lesere har hatt en fin feiring, og fortsetter å ha det resten av dette året! <3

-Mete :3

Litt sent?

Neeeida er vell aldri sent for litt "baking" :D

Holder på med å lage oreo kuler, liker du oreo..så er nokk dette noe for deg! Du tar bare oreo kjeks som du knuser til det ser ut som jord og romtemperert philadelfiaost naturell og så blander du det til en røre, lager kuler, kjøler dem ned i fryser en times tid (eller til neste dag i kjøleskap) også har du smeltet sjokolade på den! tadaaaa nydelige greier altså! Farlig gode! c:

tar ikke så lang tid heller :)

-Mete :3

*Jeg forteller* Det jeg vill si, forklare og få ut!

 

Jeg har skrevet at jeg ville skrive om noe som er sårt for meg med juletiden... har vert det hver jul i veldig mange år og var i forbindelse med skole som oftest.

Begynte vell i da jeg kom i 8.klasse... det nærmet seg jul...juleverksted og mye gøy før alt avsluttes med juleball for alle ungdomsskolen, kjempekoselige tradisjoner og har alltid likt det.. i alle fall første delen. Det store temaet, så og si ALLE jenter snakket om, hvilken kjole? farge? utseende på kjolen? paljetter? bling bling? "Merethe! hvilken kjole skal du ha på deg?" "Vet ikke.... har ikke bestemt meg *smiler* Tenker på saken *smiler* ". Jo jeg hadde bestemt meg... INGEN, som de fleste leserne mine vet er jeg overvektig... har vert overvektig så lenge jeg kan huske. Kjole... fantes ikke til meg da, jeg var kort, kjukk og hadde store lår og overarmer... det gikk bare ikke ant til å finne kjole, vi lette på alle nettsider og kleskjeder i byen, ingenting. 8.klasse: jeg går bare med en fin skjorte og et skjørt jeg, det var jo ikke noe problem!

9.klasse: Samme som forrige jul, kjole??? Jeg begynte å grue meg, jentene i klassen hadde funnet seg så fine kjoler, de var bare nydelige, og jeg dro hardt i gang med slankingen sommeren dette året.. for å kunne finne kjole til juleballet, nei...jeg fant ikke noen kjole, selv om jeg hadde mistet en del kilo. Venner spør hva jeg skal ha på meg, og jeg svarer » er ikke sikker enda.. men finner vell noen fint *smiler* " Dagene nærmet seg juleball... jeg gruet meg ofte så mye at jeg ble dårlig... fordi jeg ikke hadde noen fine klær.. ikke kjoler.. ikke skjørt... Nada. Konstant tenkte jeg "jeg er for kjukk, feit og hvem vill dessuten se en så stor stygg person i kjole... jeg ville ikke vise bein/lår heller... for jeg synes di så forferdelig ut (og de gjør det!) 2 dager før juleballet lå jeg for det meste på rommet mitt eller satt på bad gulvet og gråt, jeg gråt lenge... tok meg sammen når mamma ropte etter meg for å spørre eller snakke om noe etter det tilbake til gråtingen. Jeg ville så veldig dra på juleballet... men tenkte på hva alle ville si og spørre om, ikke kjole? ikke noe skjørt? bukse!? skjorte!? ikke noe pen frisyre? jeg taklet ikke tanken en gang. Dagen før juleballet, jeg hadde panikk, jeg gråt, var nervøs, redd, veldig nedenfor, deprimert... og juleballet var obligatoriske å møte opp på ...om vi ikke hadde melding eller slikt.

På skolen dagen juleballet skulle være, jeg snakket med venninnene mine, de alle gledet seg så veldig! Og jeg løy... "jeg gleder med skikkelig!!!" "skal bli såååå gøy!" "blir det beste juleballet som har vært!!" Jeg løy skikkelig, "Gleder meg skikkelig til i kvell, skal bli så gøy! vi ses på juleballet i kvell da! *smiler og virker kjempe glad* " kanskje til og med den største løgnen min noen sinne?
Jeg dro hjem, spiste ikke middag, spiste ingenting, jeg sa til mamma at jeg skulle gjøre noen lekser... og holde på med litt ting og tang på rommet mitt nede i etasjen jeg hadde rom i... de var ikke så ofte nede så. Jeg la meg på sengen, gråt, gråt, gråt, blodsprengte øyne, sår hals, ingen stemme igjen, ingen tårer igjen, deprimert, knust... Jeg sendte bare en melding til mamma som satt oppe i stua "jeg føler meg virkelig ikke bra, er skikkelig dårlig... så jeg holder meg hjemme fra juleballet:( " Det var greit. Jeg skrev til min nærmeste venninne at jeg var dårlig og ikke trodde jeg kom til ballet, "hadde gledet meg så mye hele dagen til å dra!!! også blir jeg dårlig! :((( typisk!" enda en løyn. Hun håpet jeg kulle bli bedre i løpet av kvelden så jeg kunne komme<3
Jeg "ble ikke bedre" ble derimot "verre" så hjemme ble jeg og gråt meg i søvn. Våknet nå og da av ei melding fra venninnene mine, " du skulle vært hær" "er kjempegøy" "godbedring" et bilde nå og da "seeee hahhaha :D « Jeg gråt enda mer... ikke deres skyld... min skyld... jeg dro ikke... jeg hadde ikke greid å bli tynn nokk til å finne en kjole! og jeg fortalte dem aldri sannheten om hvor "syk" jeg var den dagen.

Jeg jattet videre med at jeg enda var litt "dårlig" dagen etterpå.

10.klasse: siste skoleballet på ungdomsskolen, samme som i fjor! KJOLE??? :D JA! Jeg hadde funnet en kjole som jeg og mamma bestille til meg og den kom i tide til ballet. Men, den satt ikke fint på meg, den var laget av stygt billig tøy og det fine mønsteret som var framme, var ikke bake, bakdelen av kjolen var ingenting, den var rett og slett stygg og den så ikke fin ut framme på meg, den viste alle valkene jeg hadde, og jeg så ut som en potetsekk, verdens styggeste mest klumpete potetsekk... Jeg gråt... lenge...
Juleballet kom, jeg gråt og gråt og gråt og igjen var jeg "syk" jeg dro ikke... mitt siste juleball? Jeg taklet det ikke... Fikk meldinger av og til "skulle ønske du var frisk og kunne komme<3" "er koselig her" "er gøy her" det gleder meg såååå mye at di hadde det morro <3
Mens jeg sto hjemme fremfor speilet... og slo meg selv til det gjorde vondt, i ansiktet... magen... lugget meg selv... Jeg gråt meg inn i søvn den natten.

Jeg tenker på dette hver jul... når det blir ball og julebord... det hjemsøker meg, blir så glad når jeg ser alle disse fine jentene jeg er venn med... og ellers rundt på blogger, instagram og andre sosiale medier som har funnet 1...eller kanskje 5 perfekte kjoler til juletiden, og gleder meg så på deres vegne... og så ser jeg meg selv i speilet når jeg går på badet en tur... og tårene bare begynner å trille.

Jeg har sakt mange ganger at jeg er dårlig.. eller syk eller bare ikke føler meg bra, for å slippe å si sannheten... jeg vill ikke være med ut... jeg har ingenting å ha på, ingen kjoler, skjørt ingenting fint... dra ut med venner og alle har disse fine kjolene og så kommer jeg og skal ødelegge kalaset med å se ut som en som ikke bryr seg om klærne mine ved å komme i en stygg skjorte og en tights... slik jeg alltid går kledd.

Jeg sitter og skriver dette... men sliter med å holde gråten inne... men gjør det fordi Andre sitter og spiller i andre siden av sofaen. Og jeg vill ikke uroe han... liker ikke gjøre det med noen... derfor lyver jeg.." Jada har det bra jeg *smiler kjempe mye*» *smiler hele tiden* sint, nedenfor, deprimert, trist, lei... alltid et smil og "har det kjempebra jeg :D " "ingenting galt"

Jeg vill ikke dere skal føle at jeg ikke ville gå ut med dere jenter <3 jeg ville så veldig inderlig! og vill enda!
Men å sitte ute... ser at folk som har slengt drit til meg før ser på meg, og så snur seg og ler/peker/hvisker til en kompis også ser han på meg... di kommenterer meg selv om jeg kan høre det... sier ting rett til meg og jeg feier det av med et smil og litt latter... som om det stygge de sa var en spøk. Det er vanskelig for meg å sitte ute... og å sitte alene med bordet og passe på ting fordi alle skal danse... eller snakke med andre folk... jeg synes det er ufattelig vanskelig for jeg klarer ikke... jeg kan ikke... tørr ikke... men det er bare min feil <3
Ælska dåkker vænnan mine! OVER ALLT PÅ JOR! aldri tru nåkka anna! æ lika å vær ilage dåkker! Æ lika bære ikkje å vær mæ, ilage alle andre som e tilstede...


Detta e mæ...på utsia...langtifra allti på innsia!

-Merethe...
(kan hende jeg skriver mer om jeg får noen nye tanker)

Noe jeg vil la dere vite

Iløpet av slutten av denne uka eller en gang i neste uke så skal jeg skrive om noe jeg vill både venner og familie skal vite, i alle fall venner. Det er noe som er veldig sårt for meg med juletiden og da jeg gikk på skole...jeg tenker på det hver jul...og det gjør meg egentlig veldig trist, sammtidig som jeg ikke har fortalt vennene mine det og føler di kansje budre få vite det, for de lurte kansje litt på det og tvilte litt på meg, når jeg løy til dem...tror ikke alle trodde på meg...og det er vell kansje bra...for jeg løy jo faktisk..

Det er ikke en løyn som har såret noen, ikke andre enn meg selv, slik at dere ikke tror jeg lyver til vennene mine så stygt at de blir såret! Ville jeg aldri gjort <3
Jeg trenger litt tid på å skrive om disse epokene i livet mitt, for å få formulert setninger og ord sjikkelig, og jeg må tenke igjennom det litt...sammtidig er det hardt for meg psykisk å tenke på disse tingene samtidig som vi er i juletiden...så det tar litt tid med meg...men dere forstår sikkert <3

-Mete ;_;

 

Mye stress og lite tid

Har hatt en del ting å gjøre i det siste, jeg hadde riktignokk ferie i forige uke..men jeg var vikar for mamma på treningsenteret der hun jobber..jeg tok åver en del av jobben hennes som var vaskingen...det tok noen timer det...jeg har baket, kjørt hit og dit, planlagt, handlet og pakket julegaver,  vasket hjemme og generellt styret en masse og hatt mye å ta meg til! Men jeg er i livet altså!Zeppeling overser meg etter første bildet :c  soooo snill <3

-Mete :3

Liten bakedag

Igår sto jeg opp klokka 16:30 for å kjøre kjæresten min på jobb...dro hjem, rydda kjøkkenet og begravde meg ned i sofaen etterpå. Plutselig fikk jeg sjikkelig lysst til å lage noe, for jeg ELSKER jo å bake...men jeg gjør det ikke så ofte som før, og kjæresten min er ikke noe "kakemann" så er jo ikke noe hjelp å få av han til å spise det opp! MEN! Siden det er advent og jul straks...så er det jo en del julebesøk og generellt mye familie som svirrer rundt så kakene vill jo bli borte så da kan jeg vell lage noen, i tillegg så bakte jeg kaker som kan fryses og de er simple og enkle og ta opp å tine...ikke noe eksklusive greier men gode er de!

Så jeg rota frem oppskriftsboka til mamma og fannt frem banankake og appelsinkake! De er kjemmpesaftige og supergod! Banankaken passer definitivt godt til en kopp kaffe! <3
Her er litt instagram bilder jeg la ut i går når jeg baket  ( :

Appelsinkake:

Banankake:
Min helt nye elskling Kenwood Major <3 brukt en gang før til piske eggehvite til sveler :D
Min helt egene tilogmed<3


Flere som baker i disse dager? :)

-Mete :3

Er jeg gal?

Kansje...og kansje ikke? men er i alle fall ikke helt meg og for 3 dagen på rad (I FERIEN MIN) står jeg opp rundt halv 7! og idag har jeg tilogmed tatt oppvasken klokka 8 om mårran...ikke normalt til å være meg! Men sånnt sett er jeg glad, fordi jeg får jo faktsik gjort noe!

Smiiiiiil

Å ha en kjemmpefin dag! <3

-Mete :3

Instagram den siste uken++

Instagram: mete93


-Mete :3

God morgen alle sammen!

Dagen min starta hall 7 i morgest den...sykt å tenke på med tanke på at jeg har ferie denne uken...wth?
Men fikk ikke sove fordi det var så varmt på soverommet...for vi satte varmeovnen på for mye da vi la oss...trodde jeg skulle dø da jeg våknet i 5-6 tiden! Så fikk jeg ikke sove etter det da, lå bare og kikket på instagram (Katte videoer, haha) Så tenkte jeg at siden jeg har ferie denne uken og SELVFØLGELIG måtte André på jobb denne uken etter flere uker fri! ARGH! Så jeg sa jeg kunne kjøre han på jobb så han slapp å gå ned :)
I samme farta så jeg droppet han på jobben, dro jeg og tanket bilen...er billigst søndag-mandagsmorgen så why not..hadde bare en kvart tank igjenn så, og i det jeg vendte biln nesen hjemmover kom jeg på at...eeeeh...siden jeg først er ute å kjører hvorfor ikke dra til mamma og dem og hente posten og se til huset (de er på sin første syden ferie på Gran canaria) så jeg er huspasser og jeg er vaske dame vikar for mamma på havna frisksenter (treningsenter)

Så til nå..en litt effektiv morgen? ikke noe kjemmpeviktig jeg har gjort...men er vell di små tingene som gjør dagen bra (:

Ha en strålende dag!

-Mete :3

Lille Zeppelin har vokst en del! *videoer*


Han har blitt så stor på de månedene vi har hatt han! Og denne måneden ble han faktisk hele 6 måneder! et halvt år tenk! :'3
Vår lille store Zeppelin <3

-Mete :3

Litt bilder fra Instagram den siste tiden!

-Mete :3

OVERLYKKELIG!

Andre fikk pakke i posten i dag, og vi er superglade! Han hadde bestillt en ny ruter til huset...for den som var hær da vi flyttet inn sugde! Den begynnte å neke playstation min å logge på å bruke nettet til online spill,  xbox en til Andre slet også med å få nett...Og i det siste har vi ikke kunnet laste ned fordi det har vært så dårlig..mens før kunne vi laste ned en film på noen minutter. sammtidig som vi for eksempel spillte onlinespill og lollet på face! og til slutt var gammelruteren så teit at han ikke ville la oss ha passord på nettet lengre! ._.

Og ruteren jorde jo så vi ikke fikk hastigheten vi har betalt for, den skal være 25/25mb/s og det høyeste Andre målte med gammelruteren var vell 11-12....nå er jeg så glad for at vi får brukt det nettet vi betaler for! :D

Elsker den nye lille boksen vår <3 :')

-Mete :3

foodgasm <3

Kveldens middag..omg....la meg forklare:

Sopp, paprika, rødløk, squash ,cashewnøtter og purreløk hakket til små biter, ikke fin hakket, ikke grov hakket men en mellomting!
Ha det på en stekepanne, ha på solsikkeolje, eller den oljen man foretrekker! ha på litt krydder, jeg brukte salt, hvitløkspepper og forest blend fra santa maria..(tror jeg den heter i alle fall!) og så begynner du å steke blandingen, ikke stek den for mye, den skal være slik at det som er i den skal ha litt tyggemotstand...ikke sånn bløt stekt aktig!

Så tar du kyllingfilet, skjer i terningen...så store/små som du vill, ha dem på en annen panne enn grønsakene, litt olje, salt, tikka masala krydder og chicken and steak krydder fra santa maria og stek det til det er gjennomstekt.

Så tar du en kaserolle, har kyllingen og grønnsaks blandingen  oppi den, bland det sammen, ha i ca...4 dl mat fløte...var det jeg brukte...for jeg hadde en hel pakke og en liten slommp, ooog jeg måtte jo få brukt slommpen! også smakte jeg til med litt sallt og krydder jeg syntes ville piffe det opp litt

Til dette hadde vi fullkornspasta!

Og det ble rett og slett nyyyyydelig! Annbefaler å mekke noe slikt sammen en dag :D

Så ja..................er veldig mett...VELDIG! Og det er sammboeren også! <3(Tok desværre ikke noen bilder) :c

-Mete :3

I nattens stillhet

Hvor deilig er det ikke å dusje...det er jo bare fantastisk. Og hvilken dusj er vell bedre en en goood selvpleie dusj klokka 00:00, ansiktsmanske i ansiktet, nye barberblad til høvelen...så man slipper irritert hud etter dårlige barberblad, nyvasket hår med MoroccanOil tvinnet i en "flette" for å få bølger i håret til morgendagens arbeidsdag som ikke starter før 12:45. DEILIG kvell!
Nå gjennstår det bare et par ting, det er å pusse tenner også skal jeg ta med meg strikkingen min og Andre tar med seg sin kjære 3DS XL og så har vi litt koselig tid med hobbyene våre å snakke drit og tull før vi legger oss for å sove...slike kvelder, DET liker vi! :D

 

Go natt fra oss! ^^

-Mete :3

Uhyggelig!

Jeg takler rett og slett ikke været som er utenfor husveggene våre nå...hater det, det er så uhyggelig! Sterk vind, haggelbyger, regnbyger, kraftig vinn og av og til en god H***VETTES blanning! Jeg sover dårlig i slikt vær så gruer meg litt til å legge meg, heldig vis har jeg jo kjæresten sammen med meg...men han sovner for uansett om være er dårlig eller ikke, så det hjelper jo bare til han sovner :c

Gruer meg :c

-Mete : /

Forferdelig med stor F

I går altså fredag 8....hadde jeg min verste morgen på lenge...jeg våknet i 8 tiden, skulle ikke på jobb før 12:45, så tenkte, meh, er bare å sove lengre. Men kjennte at jeg var litt rar i magen...en litt ekkel følelse liksom. Og jeg fikk ikke sove, jeg ble så sinnsykt kvalm og dårlig, jeg ante rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, sammtidig var jeg så trett fordi jeg hadde sovet lite og ville sove mer, men fikk ikke til. Så jeg lå på sofaen i stua, sammenkrøket, jeg frøys, skalv, hakket tenner, lå og små ristet på beina for å dempe smertene fordi jeg fikk ikke til å ta smertestillende tabeletter fordi jeg var så kvalm at tenken på å måtte svelge noe om helst gjorde meg dårligere :C

Etter 2-3 timer med å ha vondt, så roet det seg og jeg fikk sovet noen timer på sofaen før jeg skulle på jobb...takk og lov forr det! Men så skal det sies at siden jeg har vært dårlig har jeg så vidt tort å spist, jeg har spist en gomorgen yoghurt og en skål suppe og 2 brøskiver, siden torsdag kvell...ikke bra :c

Jeg har ennda en rar følelse i magen og tørr ikke spise så mye, eller drikke så mye. Jeg HATER dette!


-Mete :c

Jule kule strikking!

Har strikket julekuler (les katte sikker julepynnt) til å ha nederst på juletre'et...er jo zeppelin sin første jul..så det må vell til.
Mønsterne på julekulene har jeg selv tegnet :)

Var gøy å strikke slike :)

-Mete :3

Pengemangel og EU kontroll...

VÆRDENS DÅRLIGSTE KOMBO! Stefaren min har vell skaffet meg bildeler til en 4000,- og jeg har ikke penger til å betale tilbake nå...hater det...Så mamma må skrive det i "skjylldig boken". Der står det for eksempel penger jeg lånte da jeg kjøpte bilen min for 2 år siden, som jeg har "avbetaling" på. La oss si at boken hennes og hjelpen di gir meg med penge funker som en bank, jeg har lånt, og vi har en avtale om nedbetaling av "lånet" er greit når man ar foreldre som kan hjelpe på den måten :)

Vanskelig å spare når jeg har lite å spare av....men sparer pittelitt hær og pittelitt dær...så blir det jo litt etterhvert...Håper jeg.

*sparesparesparespare* =___=''

-Mete :3

*glede seg*

I går...da mener jeg altså Fredagen...selv om klokka er over 00:00...Så var jeg, Sofie og Hanna på besøk hoss Ida, di 3 har gått i samme klasse siden 1. og jeg begynnte i klassen demmes i 4, og jeg ble med en gang en av gjengen, elsker disse jenntene, besste som finnes <3
Ida og kjæresten hennes har køpt seg hus, og Ida skal få et lite nurk av en baby i januar mest sansynelig...vi har ikke så mye kontakt som før, men jeg gleder meg så til hun skal få ungen :')  Så vi hadde en liten samling kan vi vell kalle det, jeg skulle egentlig ikke dra...for jeg var dårlig, ikke konstant dårlig men fikk magekramper med 20 minutters mellomrom...Men fannt ut at det var enten å sitte hjemme med Andre og Mats og se dem spille ( ikke slemt ment) men jeg følte bare ikke for det...og di hadde jo allerede spillt i 4 timer og jeg satt og så på...så då kunne jeg like godt dra til Ida og være...litt koseligere å sitte dær med kramper enn hjemme...hehhh..

Men var kjemmpekoselig! De andre spiste taco, (jeg hadde spist middag så var ennda mett), vi så på tv, snakker skjit, lo og hadde det koselig. Har savnet det så kjempe mye! Også fikk vi selvfølgelig ommvisning i huset, for det var første gangen vi var på besøk dær! :)

Så nå gleder jeg meg bare sååå til Ida og kjæresten hennes skal bli foreldre...di kommer til å bli noen av de besste foreldrene som finnes! Og det er så utrolig fantastisk å tenke på :') GLEDER MEG! <3

Har du veninner som har fått eller skal ha barn? og hviss ja, hva tenkte og følte du da du fikk vite det? :)
Jeg personlig ble kjemmpe glad på deres vegne og begynnte og glede meg med en gang jeg fikk høre det!

-Mete :3

Halloween feiringen

Den ble ikke det store...jeg hadde verdens mest værste **kjede seg* dag....jeg satt i sofan og ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, og jeg var dårlig i tillegg...så til slutt jikk jeg rett og slett å kjede sov på soverommet...og fikk Andre til å vekke meg etter noen timer, skulle nemlig få besøk av to veninner, så kunne ikke sove bort hele kvelden. Jeg, Hanna og Elise skulle lage taco å se en film for å være litt sosiale...vi er kansje litt dårlig på det...heheeeee. Men vi laget taco i sånn hall 11 tiden for da var Elise ferdig på jobb. også fånnt vi ut at vi skulle se Dark Shadows...har skrevet om den før en gang, Det er en av Tim Burtons filmer...og dere kan sikker søke den opp om dere ikke har sett den:)
Jeg og Hanna hadde sett den før, men vi begge liker den velldig godt og Elise hadde ikke sett den, så da ble det den :) 

Hadde en kjemmpekoselig film kvell med jentene, joda Andre var hjemme btw...men er vell ikke alle kjærester's lyst, å sitte med dama å se film sammen med veninnene hennes...ikke når det blir litt jennteprat innimellom heller, så han rømmte til datarommet med en taco i hånda, kan ikke bli sur på han for det, jeg vill jo ikke allti sitte å se på at Andre spiller med kompisene sine heller...vill jo være alene av og til, og det respekterer vi begge :')

Og siden jeg var så lur å sov tidligere på kvelden i går...la vi åss ikke får klokka var hall 6...hihiii og jeg skal på jobb NÅH! Jeg er så lur...

Ha en nydelig dag alle sammen!

-Mete :3

Fri dag

Har fri fra jobb i dag...så dagen startet kokken kvart på 12...ahahaha....totalt A-menneske, sier vi xD 
Til nå har jeg da spist "frokostBrunchLunch" og spillt Ni No Kuni, ELSKER spillet! Har spillt det i ca 27 timer til nå og flere timer skal det bli. Har du spillt Ni No Kuni? :)  Utenom dette skjer det lite, koser/plager katten, kødder med kjæresten...og skal gå og lage meg noe å spise...*innteresting life u have there dude* 

Nå skal jeg spise og se på Andre og Zeppelin spille gtaV...ja...katten spiller også..han tar seg av den "ligge på spaken/kontrolleren og knø så Andre ikke får til"  delen, det er han veldig flink til! :D

Ha en fin dag allesammen!

-Mete :3

 

Merethe

21, Øksnes

Merethe er navnet, Mete er kallenavnet, jeg skriver om mye rart og ting som skjer rundt meg og med livet mitt, jeg skriver mine meninger, men er åpen for at andre har sine også, men husk i enkelte tilfeller, er allt eller ingenting rett eller galt. Jeg respekterer din mening, men du må også respektere min :)

Kategorier

Arkiv

hits